-->
CB125F-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

To μικρότερο μέλος της οικογένειας CB-F, γίνεται ένα πραγματικό δίτροχο με ατσάλινο πλαίσιο, ζάντες 18 ιντσών, επιθετική μάσκα, κοφτερές δυναμικές γραμμές και πλαϊνά καπάκια. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μία έντονη προσωπικότητα που θα σε απελευθερώσει.

Φτιαγμένο για να προσφέρει χρηστικότητα και παράλληλα οικονομία, ο αερόψυκτος κινητήρας PGM-FI παρέχει ροπή σε χαμηλές και μεσαίες στροφές, διαθέτει αντικραδασμικό άξονα και αναθεωρημένες ρυθμίσεις που είναι πλέον προδιαγραφών EURO4.

Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται η ένδειξη θέσης ταχυτήτων, το σύστημα CBS στα φρένα καθώς και η μεγάλη αυτονομία καυσίμου που αγγίζει τα 51,3 χιλιόμετρα ανά λίτρο.

Ενδεικτική τιμή:
2.820€

Εύκολος χειρισμός. Οικονομική λειτουργία. Άμεση διασκέδαση.

Η Honda CB125F σε απελευθερώνει, προσφέροντας τη δύναμη της ανεξαρτησίας στην καθημερινή μετακίνηση. Ως μέλος της θρυλικής οικογένειας Honda CB, διαθέτει κοφτερές δυναμικές γραμμές και πλαϊνά καπάκια που ταιριάζουν απόλυτα με το ρεζερβουάρ καυσίμου και τονίζουν την έντονη προσωπικότητα της μοτοσυκλέτας. Μπροστά ξεχωρίζει η επιθετική μάσκα με τον πολλαπλών διαθλάσεων προβολέα και τη μικρών διαστάσεων οθόνη, στην οποία περιλαμβάνονται το στροφόμετρο και η ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο. Ο αξιόπιστος 1-κύλινδρος κινητήρας διαθέτει έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής, δύο βαλβίδες και τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI. Παρέχει μεγάλη αυτονομία καυσίμου που αγγίζει τα 51,3 χιλιόμετρα ανά λίτρο (WMTC mode) και άμεση επιτάχυνση από στάση. Και όλα αυτά συνδυάζονται με την εντυπωσιακή αυτονομία που προσφέρει το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 13 λίτρων καυσίμου, κάνοντας τη διαδικασία ανεφοδιασμού μια πολύ αραιή διαδικασία. Το ατσάλινο πλαίσιο, οι 18 ιντσών 6-μπρατσοι τροχοί αλουμινίου, το τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και τα δύο αμορτισέρ πίσω, παρέχουν τέλεια ισορροπία στην ευθεία, αλλά και στις στροφές. Και όταν τα δεδομένα γίνονται πιο απαιτητικά, το στενό πλαίσιο, το χαμηλό βάρος μόλις στα 128 κιλά και το φαρδύ τιμόνι -με ακτίνα 45ο δεξιά και αριστερά- επιτρέπουν εύκολους ελιγμούς ακριβείας και ευελιξία σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος – 4χρονος – 2βάλβιδος – μονοκύλινδρος, OHC
Κυβισμός 124,7 cc
Μέγιστη Ισχύς 10,6 HP / 7.750 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 10,2 Νm / 6.250 σ.α.λ
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 128 κιλά*
Φρένα E: Δίσκος 240mm με διπίστονη δαγκάνα (CBS)
Π: Ταμπούρο 130mm (CBS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.035 Χ 765 Χ 1.080mm
Ύψος σέλας 775 mm
Απόσταση από το έδαφος 160 mm
Ρεζερβουάρ 13 lit
Μέση κατανάλωση 51,3 χλμ./λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 48g/km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm με διαδρομή 120mm
Π: Διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου σε 5 θέσεις
Ελαστικά E: 80/100 18 M/C 47P
Π: 90/90 – 18M/C 51P
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ