-->
CB650F_2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Είσαι streetfighter; Ετοιμάσου για μοναδικές στιγμές οδηγικής νιρβάνα με CB650F! Οι μικρές διαστάσεις της παρέχουν χαμηλό κέντρο βάρους, ευελιξία και εύκολο χειρισμό, για να μην…κολλάς πουθενά!

Η επιθετική της εμφάνιση που φανερώνει… άγριες διαθέσεις συμπληρώνεται με την 4-2-1 εξάτμιση που αγκαλιάζει τον κινητήρα, ενώ το ρεζερβουάρ δυναμικής σχεδίασης, τα πλαϊνά καπάκια, η ουρά και η αιχμηρή μάσκα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Η CB650F με φώτα LED και προβολέα σε σχήμα “V”, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία σου και τα διπλά δισκόφρενα wave των 320 χιλιοστών με δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ABS, σε κρατούν πάντα σε φόρμα για περισσότερη δράση.

Ενδεικτική τιμή:
8.600€
 

Η απόλαυση της οδήγησης

Η προκλητική CB650F απευθύνεται στους φίλους των streetfighters και υπόσχεται μοναδικές στιγμές οδηγικής νιρβάνα. Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 649 κ.εκ. διαθέτει δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και 4 κυλίνδρους. Σχεδιάστηκε για να αποδίδει άφθονη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ειδικά κάτω από τις 4.000 σ.α.λ. Λειτουργεί ομαλά και αξιόπιστα με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει στα 90PS αλλά και οικονομικά, λόγω της πολύ καλής αυτονομίας καυσίμου. Οι μικρές διαστάσεις παρέχουν χαμηλό κέντρο βάρους, ευελιξία και εύκολο χειρισμό. Η θέση οδήγησης είναι όρθια και φυσική με ελαφρά κλίση προς τα εμπρός, τοποθετώντας τον αναβάτη στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας. Το ψηλό φαρδύ τιμόνι προσφέρει πολύ καλό κράτημα και ο συνδυασμός του ύψους και του σχήματος της σέλας, επιτρέπει εύκολη και άμεση πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος. Το αλουμινένιο ψαλίδι είναι κουρμπαριστό και δημιουργεί μια αψίδα πάνω από το τελικό της εξάτμισης. Η πίσω ανάρτηση ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση και συνδυάζεται άψογα με το πιρούνι των 41 χιλιοστών. Τα διπλά δισκόφρενα wave των 320 χιλιοστών μπροστά διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, με σύστημα ABS. Πάντα έτοιμη για δράση, η CB650F είναι επιθετική και μυώδης. Το δυναμικής σχεδίασης ρεζερβουάρ καυσίμου, τα πλαϊνά καπάκια, η ουρά και η αιχμηρή μάσκα προσθέτουν δυναμισμό και κάνουν τα βλέμματα να γυρίζουν. Η επιθετική εμφάνιση τονίζεται ακόμη περισσότερο από την 4-2-1 εξάτμιση που αγκαλιάζει τονκινητήρα. Το πίσω φως και τα φώτα θέσης διαθέτουν LED και ο προβολέας χρησιμοποιεί το ιδιαίτερο σχήμα “V” των CB. Οι δύο ξεχωριστές ψηφιακές οθόνες είναι ευανάγνωστες και διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό που τονίζει την φιλοσοφία που θέλει το σχήμα να συνδυάζεται αρμονικ ά με τη λειτουργικότητα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 16-βάλβιδος 2ΕΕΚ 4-κύλινδρος
Κυβισμός 649 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 89,8 hp / 11.000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 64 Nm / 8.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 208 κιλά*
Φρένα E: Δύο δίσκοι 320mm με διπίστονες δαγκάνες
Π: Δύο δίσκοι 320mm με διπίστονες δαγκάνες
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.110 x 775 x 1.120 χιλ.
Ύψος σέλας 810 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 150 χιλ
Ρεζερβουάρ 17,3 λίτρα
Μέση κατανάλωση 21 χλμ/λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 109g/km
Ανάρτηση Ε: 41mm συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι
Π: Αποσβεστήρας με ρύθμιση προ-φόρτισης
Ελαστικά Ε: 120/70-ZR17M/C (58W)
Π: 180/55-ZR17M/C (73W)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ