-->
CBR300R_2016
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

H πρώτη σου Super Sport. Μία αυθεντική σπορ, ελαφριά μοτοσυκλέτα με αγωνιστικό DNA Fireblade ιδανική τόσο για το νέο όσο και για τον πεπειραμένο αναβάτη.

Βασισμένη στη σχεδιαστική φιλοσοφία της κορυφαίας Super Sport της Honda, την CBR1000RR, με επιθετικό σχήμα και δυναμικό ολόσωμο φέρινγκ.

Η καρδία της χτυπάει με έναν υγρόψυκτο 1-κύλινδρο κινητήρα που αποδίδει 31PS και 27Nm ροπή και συνδυάζεται με 6-τάχυτο κιβώτιο.

 

Μια μικρή με άγριες διαθέσεις

Η Super Sport που θα σε μυήσει στην αγωνιστική φιλοσοφία της Honda. Μία αυθεντική σπορ, ελαφριά μοτοσυκλέτα που πανέξυπνα συνδυάζει το αγωνιστικό DNA του Fireblade με την ομαλή λειτουργία του 1-κύλινδρου κινητήρα που χτυπά μέσα της. Η νέα CBR300R είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα εισόδου στην κατηγορία Super Sport ή για τους πεπειραμένους αναβάτες που λατρεύουν τις σπορ απολαύσεις. Ο υγρόψυκτος 1-κύλινδρος κινητήρας λειτουργεί υποδειγματικά σε όλες τις συνθήκες, διαθέτει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI, 4 βαλβίδες και αποδίδει 31PS και 27Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται άμεσα στον πίσω τροχό, προφέροντας άμεση απόκριση σε κάθε σου κίνηση με το γκάζι κάτι που θα εντυπωσιάσει κάθε αναβάτη ειδικά στις στροφές. Η δύναμή της συνδυάζεται τέλεια με ένα 6-τάχυτο κιβώτιο, ενώ η πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου θα σε ξαφνιάσει. 

Με βάρος μόλις στα 164 κιλά, η CBR300R παρέχει μεγάλη ευελιξία, η οποία υποστηρίζεται ιδανικά από το στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο και το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών (ABS). Η άψογα ρυθμισμένη ανάρτηση των τροχών, η οποία αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χιλιοστών μπροστά και Pro-Link με μονό αμορτισέρ πίσω εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο στην οδήγηση ακόμα και σε υψηλότερες ταχύτητες, ενώ τα διπλά δισκόφρενα των 296 χιλιοστών με τις δαγκάνες δύο εμβόλων μπροστά και το πίσω δισκόφρενο των 220 χιλιοστών, ενισχύουν την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος.

Αν και η CBR300R είναι μία μοτοσυκλέτα καθαρά σπορ προδιαγραφών, η ειδικά σχεδιασμένη θέση οδήγησης κάνουν την συνολική της συμπεριφορά και τον χειρισμό της τόσο εύκολο που μπορεί ανετά να την οδηγήσει κάθε αναβάτης.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 2ΕΕΚ 1-κύλινδρος
Κυβισμός 286 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 31PS (22.7 kW) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 27 Nm / 7.250 σ.α.λ.
Ταχύτητες Κιβώτιο 6 ταχυτήτων
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 164 κιλά*
Φρένα Ε: Δίσκος wave 320 χιλ. (ABS)
Π: Δίσκος wave 240 χιλ. (C-ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.035 x 720 x 1.120 χιλ.
Ύψος σέλας 785 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 145 χιλ.
Ρεζερβουάρ 13 λίτρα
Μέση Κατανάλωση 30.2 χλμ/λτ (WMTC mode)
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Pro Link με ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 120/70ZR - 17M/C
Π: 160/60ZR - 17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ