-->
CMX500-Rebel
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Εκφράσου ελεύθερα! Η CMX500 Rebel θα σε κάνει να ξεχάσεις τι θα πει συμβιβασμός και θα σε ενθουσιάσει με τον πολυμορφικό της χαρακτήρα, που συνδυάζει παλιό και νέο. Είναι ο λευκός σου καμβάς για προσωπικές επεμβάσεις.

Με ολοκαίνουργιο ατσάλινο πλαίσιο και ιδανικό ύψος σέλας για κάθε αναβάτη, φλερτάρεις με τόλμη με cruising στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο και μαγνητίζεις τα βλέμματα με τον βαθύ μπάσο ήχο που αναβλύζει από το τελικό ‘shotgun’ διαμέτρου 120 χιλ.

Άνοιξε γκάζι με τον δικύλινδρο κινητήρα 471κ.εκ., που παρέχει δυνατή ροπή στις χαμηλές στροφές. Η απόδοση της ισχύος και της ροπής γίνεται με ομαλό και γραμμικό τρόπο, ώστε να απολαμβάνεις με την ίδια άνεση τις στυλάτες βόλτες σου.

Ενδεικτική τιμή:
6.990€

Δήλωση ανεξαρτησίας

Μια custom μοτοσυκλέτα που συνδυάζει το διαχρονικό κλασικό στυλ με σύγχρονα χαρακτηριστικά. Μια πλήρης αρμονία μεταξύ παλιού και νέου, που θα ενθουσιάσει κάθε αναβάτη που έχει την μοναδικότητα ως βασική του προτεραιότητα. Το Rebel είναι ο λευκός καμβάς για προσωπικές επεμβάσεις. Είναι η μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε για να υποδεχτεί με ευκολία, τις αισθητικές και λειτουργικές βελτιώσεις που θα επιλέξει ο εκάστοτε αναβάτης. Εύκολη στην οδήγηση, με ιδανικό ύψος για κάθε ύψους αναβάτες, είναι η custom μοτοσυκλέτα της νέας εποχής και κλείνει πονηρά το μάτι στους φίλους του cruising στην πόλη και τον αυτοκινητόδρομο. Ο κινητήρας των 471κ.εκ. διαθέτει δύο κυλίνδρους σε σειρά και παρέχει δυνατή ροπή στις χαμηλές στροφές. Η απόδοση της ισχύος και της ροπής γίνεται με ομαλό και γραμμικό τρόπο, που δεν θα κουράσει τον αναβάτη. Ο βαθύς μπάσος ήχος που αναβλύζει από το τελικό ‘shotgun’ διαμέτρου 120 χιλιοστών κάνει τα βλέμματα να γυρίζουν. Το στενό προφίλ και το χαμηλό ύψος σέλας της Rebel εξασφαλίζουν πολύ καλό έλεγχο και άψογη συμπεριφορά σε χαμηλές ταχύτητες. Με ξεκούραστη και ουδέτερη θέση οδήγησης, η μοτοσυκλέτα είναι απολαυστική σε κάθε ασφάλτινη διαδρομή. Το ολοκαίνουργιο ατσάλινο πλαίσιο χαρακτηρίζεται από τις σύγχρονες ρέουσες γραμμές και σε συνδυασμό με το φαρδύ πίσω ελαστικό, προσφέρει στυλ ‘bobber’ στην Rebel. Με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί και τη λιτή επιθετική της εμφάνιση, η μοτοσυκλέτα υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις στους φίλους του cruising. Και όταν επικρατεί η διάθεση για μοναχικές στυλάτες βόλτες, η σέλα μετατρέπεται σε μονόσελο με μόλις δύο βίδες. CMX500 Rebel, ένας αυθεντικός επαναστάτης, για πολλά και καλά χιλιόμετρα με ή χωρίς αιτία.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2-κύλινδρος με 2ΕΕΚ
Κυβισμός 471 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 46,2 hp (34 Kw) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43,2 Nm / 6.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 190 κιλά
Φρένα E: Δίσκος 290 χιλ.με διπίστονη δαγκάνα
Π: Δίσκος 240 χιλ. με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.080 x 790 x 1.060 χιλ.
Ύψος σέλας 690 mm
Απόσταση από το έδαφος 135 mm
Ρεζερβουάρ 11,2 λίτρα
Μέση κατανάλωση 29,47 χλμ/λτ
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Μονάδα Pro-Link με μονό αμορτισέρ
Ελαστικά E: 130/90-16M/C 67H
Π: 150/80-16M/C 71H
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ