-->
CRF250-RALLY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Πανέμορφη, επιθετική και με περιπετειώδη χαρακτήρα, η CRF250 Rally είναι για σένα που θέλεις να ζήσεις τη νέα περιπέτεια με όλες σου τις αισθήσεις στην πόλη και αλλά και το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Με μακριές αναρτήσεις, μεγάλα δισκόφρενα, ABS και προστασία από τον αέρα και το νερό, η CRF250 Rally είναι ιδανική για κάθε αποστολή. Στην πόλη είναι ασύγκριτη, με άψογη συμπεριφορά για να απολαμβάνεις κάθε διαδρομή με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

Με προβολέα LED, ζελατίνα για προστασία από τον άνεμο, διαφορετικά πλαστικά πέριξ του ρεζερβουάρ 10,1lt, χούφτες και μεγάλη ποδιά κάτω από τον κινητήρα, θα νιώσεις σαν πραγματικός racer στο Dakar.

Ενδεικτική τιμή:
CRF250 RALLY: 6.490€

Η CRF250 Rally είναι έτοιμη για κάθε μικρή ή μεγάλη περιπέτεια, στην πόλη και το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Με μακριές αναρτήσεις, μεγάλα δισκόφρενα, ABS και προστασία από τον αέρα και το νερό, η CRF250 Rally είναι ιδανική για κάθε αποστολή. Ο κινητήρας συνδυάζει δυνατή ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, καθώς και ομαλή λειτουργία χωρίς ξεσπάσματα ή απροθυμίες. Το ατσάλινο πλαίσιο παρέχει πολύ καλή ισορροπία της μοτοσυκλέτας και εύκολο χειρισμό. Ισορροπίας συνέχεια με μεταξόνιο στα 1.455 χιλιοστά, το οποίο συνδυάζεται με απόσταση από το έδαφος που δεν ξεπερνά τα 270 χιλιοστά. Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένη για κάθε χρήση και διάθεση. Στην πόλη είναι ασύγκριτη, Με στενό προφίλ, ευλυγισία και άψογη συμπεριφορά, η κάθε διαδρομή γίνεται με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Εκεί όμως που λάμπει πραγματικά, είναι στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, όπου καταπίνει τις στροφές με χαρακτηριστική άνεση και ενισχύει τη διάθεση για αναζήτηση ορίων. Έκτος όμως από επιδόσεις, μια παιχνιδιάρικη μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης, πρέπει να διαθέτει και εμφάνιση. Με στυλ εμπνευσμένο από την αγωνιστική CRF450 Rally Dakar, η έννοια της υποκειμενικότητας χάνει την σημασία της. Πανέμορφη, επιθετική και με περιπετειώδη χαρακτήρα, η CRF250 Rally είναι η νέα μόδα για νεαρούς στο σώμα και την ψυχή αναβάτες, που θέλουν να ζήσουν τη νέα τους περιπέτεια με όλες τους τις αισθήσεις. Δύναμη, αξιοπιστία και ευκολία στο χειρισμό, από μια μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε, για να φέρει την εξερεύνηση κοντά όσο ποτέ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – μονοκύλινδρος
Κυβισμός 250 cc
Μέγιστη Ισχύς 24,8 HP / 8.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 22,6 Νm /6.750 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 157 kg
Φρένα E: Δίσκος 296mm με 2πίστονη δαγκάνα
Π: Δίσκος 220mm με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.210 x 900 x 1.425mm
Ύψος σέλας 895 mm
Απόσταση από το έδαφος 270 mm
Ρεζερβουάρ 10,1 lit
Κατανάλωση καυσίμου 3,7 lit/100km
Εκπομπές ρύπων CO2 70g/km
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό ανάποδο πιρούνι 43mm
Π: ανάρτηση Pro Link
Ελαστικά E: 3.00-21 51P
Π: 120/80-18M/C 62P
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ