-->
CRF250L-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CRF250L είναι η καθημερινή all round μοτοσικλέτα με έντονο ταπεραμέντο και δυνατότητες εκδρομικών εξορμήσεων. Μια αληθινή μοτοσυκλέτα on-off, που σου παρέχει ευχρηστία στην καθημερινότητα και τη διασκέδαση της οδήγησης εκτός δρόμου.

Τα έντονα «χωμάτινα» χαρακτηριστικά, ο ατσάλινος σκελετός, το ανεστραμμένο πιρούνι και η πίσω ανάρτηση με μoχλικό ProLink, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος και τον αποδοτικό κινητήρα, σου προσφέρουν πραγματική διασκέδαση εντός και εκτός δρόμου.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα κορυφαία εργονομικά στοιχεία, ο ξανασχεδιασμένος και εμπλουτισμένος πίνακας οργάνων, καθώς και το χωρητικότητας 7,8 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμου, μαρτυρούν ότι η CRF250L είναι και δείχνει έτοιμη για όλα. Όπως εσύ.

Ενδεικτική τιμή:
5.550€

Έτοιμη για όλα

Η μακρόχρονη αγωνιστική εμπειρία που αξιοποιήθηκε στις θρυλικές CRF-R και CRF-X μοτοσυκλέτες motocross και enduro, αποτελεί και τη βάση για την σχεδίαση της διπλής χρήσης CRF250L, η οποία συνδυάζει off-road στυλ με πρακτικότητα και ευελιξία στο αστικό περιβάλλον. Ο ροπάτος 1-κύλινδρος κινητήρας των 249κ.εκ. διαθέτει δύο εκκεντροφόρους στην κεφαλή, 4 βαλβίδες και αποδίδει εξαιρετικά σε όλες τις συνθήκες. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI προσφέρει μεγάλη οικονομία καυσίμου και ιδανική λειτουργία του κινητήρα. Στην πόλη η ισχύς είναι άφθονη, ενώ στο χώμα το 6-τάχυτο κιβώτιο και η ομαλή άμεση ροπή εξασφαλίζουν πλήρως προβλέψιμη συμπεριφορά και άψογη πρόσφυση του πίσω τροχού. Το ατσάλινο πλαίσιο συνδυάζεται με ποιοτικό ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών Showa μπροστά και Pro- Link ανάρτηση με ψαλίδι αλουμινίου και αμορτισέρ Showa πίσω. Αυτό όμως που κάνει τόσο ξεχωριστή την CRF250L, είναι η συμπεριφορά της στο χώμα. Οι μακριάς διαδρομής αναρτήσεις, οι μικρές διαστάσεις, το χαμηλό βάρος, το ελαφρύ πλαίσιο και ο αποδοτικός κινητήρας, παρέχουν μεγάλη ευελιξία και σταθερότητα στο χώμα, αλλά και στο κακής ποιότητας οδόστρωμα των αστικών δικτύων. Αν προσθέσετε την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τα στυλιστικά στοιχεία από τα CRF250R και CRF450R, τα κορυφαία εργονομικά στοιχεία, τον πληρέστατο και ευανάγνωστο πίνακα οργάνων, καθώς και το χωρητικότητας 7,8 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμου, η CRF250L δεν είναι απλά μια μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης. Είναι η μοτοσυκλέτα που είναι και δείχνει έτοιμη για όλα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – μονοκύλινδρος
Κυβισμός 250 cc
Μέγιστη Ισχύς Μέγιστη ισχύς από 23 HP / 8.500 σ.α.λ. σε 24,8 HP / 8.500 σ.α.λ (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή Μέγιστη ροπή από 22 Νm /7.000 σ.α.λ. σε 22,6 Νm /6.750 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 144 kg
Φρένα E: Δίσκος 256mm με 2πίστονες δαγκάνες 
Π: Δίσκος 220mm με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.195 x 815 x 1.195mm
Ύψος σέλας 875 mm
Απόσταση από το έδαφος 255 mm
Ρεζερβουάρ 7,7 lit
Κατανάλωση καυσίμου 3,7 lit/100km
Εκπομπές ρύπων CO2 70g/km
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό ανάποδο πιρούνι 43mm 
Π: ανάρτηση Pro Link
Ελαστικά E: 3.00-21 51P 
Π: 120/80-18M/C 62P
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ