-->
CRF450R-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Γεννημένη για να σαρώνει τις νίκες στις πίστες motocross, η νέα CRF450R επέστρεψε καλύτερη και πιο δυναμική από ποτέ, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Ετοιμάσου για μοναδικές συγκινήσεις επάνω σε πελώρια σύννεφα χώματος!

Το αλουμινένιο πλαίσιο έβδομης γενιάς με νέα γεωμετρία και χαμηλότερο κέντρο βάρους, ατσάλινα ελατήρια, ρεζερβουάρ καυσίμου από τιτάνιο, τα νέα αεροδυναμικά πλαστικά και η μίζα ολοκληρώνουν το νέο πακέτο που μαρτυρά τις άκρως… επιθετικές διαθέσεις της.

Ο νέος κινητήρας 449κ.εκ με ακλόνητο πλαίσιο είναι εφοδιασμένος με καινοτόμες βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής που εξασφαλίζουν ακόμα καλύτερη απόδοση της ισχύος. Άνοιξε γκάζι και ετοιμάσου για νέα εμπειρία στην πίστα!

Ενδεικτική τιμή:
9.290€

Ο βασιλιάς της σκόνης

Για το 2017, η CRF450R αποκτά επαναστατικές αναβαθμίσεις κατευθείαν από τις εργοστασιακές ομάδες AMA και MXGP της Honda. Διαθέτει νέο κινητήρα που αποδίδει μεγαλύτερη κατά 11% ισχύ από το προηγούμενο μοντέλο και ακλόνητο πλαίσιο που αξιοποιεί πλήρως την ισχύ του κινητήρα. Η CRF450R είναι ισχυρότερη, ακόμη πιο ευέλικτη και με κράτημα που συγκλονίζει. Ο κινητήρας των 449κ.εκ. είναι εφοδιασμένος με καινοτόμες βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής. Σε ότι αφορά την εισαγωγή, ίσιες δίοδοι μειώνουν σημαντικά την αντίσταση του αέρα και παρέχουν καλύτερη καύση. Για τη βελτίωση της εξαγωγής υπεύθυνοι είναι δύο σωλήνες που χωρίζονται γύρω από τον κινητήρα και διευκολύνουν την αύξηση της σχέσης συμπίεσης από 12.5 σε 13.5. Το στοιχείο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ακόμη καλύτερη απόδοση της ισχύος. Το ολοκαίνουργιο αλουμινένιο πλαίσιο 7ης γενιάς διαθέτει νέα γεωμετρία, χαμηλότερο κέντρο βάρους και συνδυάζεται με αγωνιστικό μπροστινό σύστημα 49 χιλιοστών της Showa. Το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και μαζί με τα αεροδυναμικά προστατευτικά προσθέτει επιθετική εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα. Η επιλογή μίζας ολοκληρώνει την μαγική εικόνα. Η CRF450R είναι μια κυρίαρχη μοτοσυκλέτα motocross που έχει αποδείξει την υπεροχή της στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Καλύτερη και πιο δυναμική από ποτέ, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις σε κάθε κλειστή χωμάτινη πίστα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος Uni-cam
Κυβισμός 450 cc
Μέγιστη Ισχύς  --
Μέγιστη Ροπή  --
Ταχύτητες  6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 110,6 kg
Φρένα E: Δίσκοι wave 260mm
Π: Δίσκος wave 240mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.183 x 827 x 1.274 mm
Ύψος σέλας 960 mm
Απόσταση από το έδαφος 328 mm
Ρεζερβουάρ 6,3 lit
Ανάρτηση Ε: Πιρούνι Showa 49mm (305mm διαδρομή)
Π: Honda Pro-Link με μονό αμορτισέρ Showa
Ελαστικά E: 80/100-21 Dunlop MX3SF
Π: 120/80-19 Dunlop MX3S
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ