-->
NC750X-DCT
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η NC750X είναι η adventure μοτοσυκλέτα που κάνει την καθημερινή οδήγηση ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική. Πιο κοφτερή από ποτέ και με εντυπωσιακά χρώματα, θα σε κάνει να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της.

Πολύμορφη και φανερά ανανεωμένη, με highlight το αισθητικό ραφινάρισμα, το αναβαθμισμένο DCT και το νέο πιρούνι «SDBV», θα ικανοποιήσει σχεδόν όλες σου τις απαιτήσεις. Έτοιμος να την δοκιμάσεις;

Οι δυνατότητές της δεν σταματούν να σε εκπλήσσουν. Το βελτιωμένο DCT κιβώτιο, το αναβαθμισμένο πιρούνι και εμπρός φρένο, ο LED προβολέας και το εύχρηστο κλειδί κυματοειδούς κοπής ‘Wave’, κάνουν την οδήγηση ακόμα πιο συναρπαστική.

 Ενδεικτική τιμή:

NC 750X: 7.990€

NC 750X DCT: 8.890€

 Η δύναμη της ελευθερίας 

Η NC750X είναι η adventure μοτοσυκλέτα που κάνει την καθημερινή οδήγηση μια πιο εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία, είτε οδηγείτε για δουλειά είτε για αναψυχή. Πιο κοφτερή από ποτέ και με εντυπωσιακά χρώματα, είναι η μοτοσυκλέτα που δύσκολα παίρνεις τα μάτια σου από πάνω της. Ο 745 κ.εκ. κινητήρας διαθέτει στρόφαλο 270 μοιρών και διπλό αντικραδασμικό άξονα, στοιχεία που εκφράζουν απόλυτα τη στιβαρή δομή του κινητήρα. Αποδίδει άφθονη ροπή και χάρη στο νέας σχεδίασης τελικό της εξάτμισης, ο ήχος που παράγει είναι συγκλονιστικός. Το σύστημα διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT), προσφέρει δύο αυτόματες επιλογές, την Drive και την Sport. Επιλέγοντας Drive η οδήγηση στο αστικό οδικό δίκτυο γίνεται ομαλά και αξιόπιστα. Στο φιδίσιο επαρχιακό δίκτυο η επιλογή Sport παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών ρυθμίσεων. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σχέσεων μέσω του σειριακού κιβωτίου, από τους διακόπτες που βρίσκονται στο αριστερό χειριστήριο. Το σύστημα ABS διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό και προσφέρει αξιόπιστο φρενάρισμα σε όλες τις οδηγικές συνθήκες. Το χαμηλό ύψος της σέλας προσφέρει άμεση και σίγουρη επαφή των ποδιών με το έδαφος. Αυξήσαμε επίσης την δυνατότητα μεταφοράς αποσκευών, ανεβάζοντας την χωρητικότητα στα 22 λίτρα.

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος ή λάπτοπ ή ένα ελαφρύ μπουφάν και κλειδαριά. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης προβολέα LED, πίνακα οργάνων με μεταβλητό φωτισμό και ασφαλές και εύχρηστο κλειδί κυματοειδούς κοπής ‘Wave’. Ο συμβατός με τις προδιαγραφές Euro 4 κινητήρας και το χωρητικότητας 14 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμου, θα σε ταξιδέψουν για 400 χιλιόμετρα χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού.

 

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ 8-βάλβιδος 2-κύλινδρος
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 55PS (40,3kW) / 6250 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 68 Nm / 4750 σ.α.λ.
Ταχύτητες MT: Μηχανικό 6 σχέσεων
DCT: 6 σχέσεων  με διπλό συμπλέκτη
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος 220 kg* (230 kg DCT) 
 
Φρένα Ε: Μονός δίσκος - 320 χλστ. με 2πίστονη δαγκάνα
Π: Μονός δίσκος 240 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.230 x 845 x 1.350 χιλ.
Ύψος σέλας 830 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 165 χιλ.
Ρεζερβουάρ 14.1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 28.6 χλμ/λτ* (DCT** 28.6 χλμ/λτ)
Εκπομπές ρύπων CO2 81g/km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χλστ. με διαδρομή 153,5 χλστ.
Π: Μονό αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 150 χλστ.
Ελαστικά Ε: 120/70-ZR17M/C (58W)
Π: 160/60-ZR17M/C (69W)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**WMTC Mode
***έκδοση Dual Clutch Transmission, δοκιμασμένο σε D-mode.

 

 • Βάσεις προβολέων ομίχλης

   

  42

 • Κάγκελο προβολέων ομίχλης

   

  41

 • Καλωδίωση

   

  44

 • Κεντρική βαλίτσα 45lt

   

  45lt

 • Κεντρικό στάντ

   

  37

 • Κιτ προβολέων ομίχλης

   

  36

 • Κίτ ρελέ συναγερμού

   

  43

 • Μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη

   

  46

 • Σχάρα κεντρικής βαλίτσας

   

  38

 • Χούφτες τιμονιού

   

  39

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ