-->
SH300_2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το νέο SH300i φέρνει μία άλλη διάσταση στην αστική μετακίνηση. Η φρεσκαρισμένη αισθητική του γοητεύει το βλέμμα, χωρίς όμως να ξεφεύγει σε προσανατολισμό. Δύσκολα θα το μπερδέψεις και θα αναγνωρίσεις αμέσως ότι είναι ένα SH.

Οι τροχοί 16’’ και το επίπεδο δάπεδο για τα πόδια του αναβάτη συμπληρώνουν την εικόνα της άνετης και σταθερής μετακίνησης. Διαθέτει προβολέα και πίσω φως με λυχνίες LED, που ενισχύουν το σύγχρονο στυλ και παρέχουν ιδανικό φωτισμό.

Με τεχνολογία Honda Smart Key, αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα για full-face κράνος, TopBox 35L οδηγείς επίσημα το σκούτερ της νέας εποχής!

Ενδεικτική τιμή:
SH 300 με Topbox: 5.590€
SH 300 Sporty με Topbox: 5.740€

Το σκούτερ της νέας εποχής

Είτε θέλετε να απολαύσετε οδήγηση με στυλ, να ελιχθείτε με αυτοπεποίθηση στην κίνηση της πόλης, είτε να κινηθείτε με άνεση σε κάθε ποιότητας άσφαλτο, το SH300i είναι το σκούτερ που θα σας προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείτε και ακόμη περισσότερα. Σε έναν κόσμο που κινείται γρήγορα, το Honda SH300i κάνει την κάθε πρόκληση, ευκαιρία για άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή μετακίνηση. Ο αναβαθμισμένος υγρόψυκτος 4-βάλβιδος 1-κύλινδρος κινητήρας των 279κ.εκ. παρέχει αυξημένη ροπή και επιτάχυνση για να αντιμετωπίσετε αξιόπιστα κάθε τι που θα συναντήσετε στη διαδρομή σας. Η έξυπνη τεχνολογία χαμηλής τριβής και η συμβατότητα με τις προδιαγραφές Euro4, παρέχουν χαμηλή εκπομπή ρύπων και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση του κόστους χρήσης στην καθημερινή σας μετακίνηση. Και επειδή οι δυνατές επιδόσεις δεν αρκούν για να χαρακτηρίσουν ένα σκούτερ πόλης, το μικρών διαστάσεων πλαίσιο και οι 16 ιντσών τροχοί μπροστά και πίσω, συμπληρώνουν την εικόνα σε ότι αφορά τη σταθερότητα σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα. Το επίπεδο δάπεδο για τα πόδια του αναβάτη προσφέρει πρακτικότητα και άνεση σε κάθε μετακίνηση. Το SH300i διαθέτει προβολέα και πίσω φως με λυχνίες LED, που ενισχύουν το σύγχρονο στυλ και παρέχουν ιδανικό φωτισμό. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος κάτω από τη σέλα για έναfull-face κράνος, αδιάβροχο και κλειδαριά, για να τα αποθηκεύετε με ασφάλεια όταν απομακρύνεστε από το σκούτερ. Tο πρωτοποριακό έξυπνο κλειδί ενισχύει την ευκολία και την ασφάλεια. Όταν στέκεστε σε απόσταση2,5 μέτρων από το σκούτερ σας, ο μικρών διαστάσεων δέκτης συνδέεται αυτόματα και επιτρέπει την ανάφλεξη, αλλά και το ξεκλείδωμα της σέλας με το πάτημα ενός κουμπιού. Προσθέστε και το ABS που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό και έχετε ένα πολύ δυνατό, αξιόπιστο και στυλάτο σκούτερ που θα σας ενθουσιάσει σε κάθε σας μετακίνηση. Το SH300i διατίθεται με κεντρική βαλίτσα 35 λίτρων στον βασικό εξοπλισμό.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – 4βάλβιδος – μονοκύλινδρος-1EEK
Κυβισμός 279 cc
Μέγιστη Ισχύς 25,1 HP / 8.500 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 25,5 Νm /5.000 σ.α.λ
Ταχύτητες V-matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 169 kg*
Φρένα E: Δίσκος 256mm (σύστημα ABS)
Π: Δίσκος 256mm (σύστημα ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.131 x 728 x 1.193mm
Ύψος σέλας 805mm
Απόσταση από το έδαφος 130mm
Ρεζερβουάρ 9 lit
Μέση κατανάλωση 33.3 χλμ/λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 70g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 110/70-16 (52S)
Π: 130/70R-16 (61S)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ