-->
SHMODE125-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Θέλεις να απολαμβάνεις τις βόλτες σου με απίθανο στυλ και οικονομία; Το SH125 είναι για εσένα. Είναι το σύγχρονο σκούτερ που με τις ανέσεις του θα αλλάξει την καθημερινή σου μετακίνηση στην πόλη, με την σφραγίδα αξιοπιστίας της Honda.

Οι λεπτές γραμμές, ο υπέροχης σχεδίασης προβολέας και οι κλασικές SH λεπτομέρειες, τραβάνε αμέσως το βλέμμα σου και σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος της σέλας και το ευρύχωρο δάπεδο, σου παρέχουν την απόλυτα ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

Έξυπνο, πρακτικό και οικονομικό, το SΗ MODE 125 είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστο κινητήρα ESP ηλεκτρονικού ψεκασμού και παρέχει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ ο χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος σου «λύνει» κυριολεκτικά τα χέρια.

Ενδεικτική τιμή:
SH MODE: 2.800€

Απίθανο στυλ, κορυφαία ποιότητα

Το SH Mode 125, με τις πολύ μικρές του διαστάσεις και τη μοναδική του κομψή σχεδίαση, δημιουργήθηκε για καθημερινή οδήγηση με στυλ και μεγάλη οικονομία. Ο αξιόπιστος κινητήρας eSP της Honda τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό και παρέχει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Διαθέτει επίσης σύστημα διακοπής λειτουργίας του κινητήρα (Idle Stop) κατ’ επιλογή στον βασικό εξοπλισμό. Στάνταρ είναι και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (Combined Braking System -CBS), που εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο στο φρενάρισμα. Οι λεπτές γραμμές του SH Mode 125, ο υπέροχης σχεδίασης προβολέας και οι κλασικές SH λεπτομέρειες δημιουργούν μια ιδανική πρώτη εντύπωση, ενώ το χαμηλό ύψος της σέλας μόλις στα 765 χιλιοστά και το ευρύχωρο δάπεδο παρέχουν ξεκούραστη και άνετη οδήγηση. Ο χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος ολοκληρώνει την εικόνα. Το SH Mode 125 είναι το σύγχρονο σκούτερ που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινή σας μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος με 1ΕΕΚ
Κυβισμός 125 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 11,4 hp (8,4 kW) / 8.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 12 Nm / 5.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες V-Matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 116 κιλά*
Φρένα E: Δίσκος 220 mm
Π: Ταμπούρο 130 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.930 x 665 x 1.105 χιλ.
Ύψος σέλας 765 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 145 χιλ.
Ρεζερβουάρ 5.5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 50.0 χλμ/λτ
Εκπομπές ρύπων CO2 52g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι
Π: Μονό αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 80/90-16M/C 43P
Π: 100/90-14M/C 57P
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ