-->
VFR1200X_2016
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο. Η νέα VFR1200X Crosstourer υπόσχεται να σε πάει ακόμα πιο μακριά. Πιο ξεκούραστη από ποτέ «κουβαλάει» προηγμένη τεχνολογία για να ξεκινήσεις τη δική σου περιπέτεια με άνεση και στιλ.

Σκληροτράχηλη, στιβαρή, έτοιμη να ξεπεράσει κάθε όριο. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού της βασίζεται στο να κάνει την οδήγηση τόσο στα ταξίδια όσο και στην πόλη παιχνιδάκι.

Δύναμη που ξεχειλίζει από τον V4 κινητήρα των 1.237κ.εκ.. Το νέο σύστημα Selectable Torque Control (HSTC) ελέγχει την ισχύ που μπορεί να διαχειριστεί ο πίσω τροχός ώστε να κρατάς τον απόλυτο έλεγχο της μοτοσυκλέτας.

Φέρνει την περιπέτεια πιο κοντά

Υπάρχει ένας υπέροχος αχαρτογράφητος κόσμος που περιμένει να τον ανακαλύψεις. Με τη νέα Honda VFR1200X Crosstourer μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου περιπέτεια με άνεση και στιλ.

Με μια ευρεία σειρά από ειδικά χαρακτηριστικά, ακόμη και τα πιο μεγάλα ταξίδια γίνονται ξεκούραστα και διασκεδαστικά. Η νέα VFR1200X Crosstourer διαθέτει όλα όσα θα χρειαστείς κι ακόμη περισσότερα. Οι ακτινωτοί τροχοί προσθέτουν στιλ αλλά και αυτοπεποίθηση σε κάθε οδόστρωμα. Το προηγμένο σύστημα ανάρτησης περιλαμβάνει στιβαρό τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χιλ., το οποίο παρέχει απόλυτο έλεγχο, ακρίβεια στον χειρισμό και ευστάθεια. Ο V4 κινητήρα των 1.237κ.εκ.  ξεχειλίζει από άφθονη δύναμη και αποδίδει εξαιρετική ροπή από τις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης το προηγμένο σύστημα Selectable Torque Control (HSTC) που εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας δε θα μεταφέρει περισσότερη ισχύ από αυτή που μπορεί να διαχειριστεί ο πίσω τροχός. Επιπλέον, το σύστημα διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT), που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, κάνει την οδήγηση ευκολότερη τόσο στο ταξίδι, όσο και στην πόλη, προσφέροντας δύο αυτόματους τύπους μετάδοσης, καθώς και μηχανική λειτουργία. Χαρακτηριστικό αποτελεί η λειτουργία ‘S’ που παρέχει 3 επίπεδα σπορ οδήγησης!

Το ακλόνητο πλαίσιο της νέας VFR1200X Crosstourer σχεδιάστηκε ειδικά για μεγάλα ταξίδια και γι’ αυτό το λόγο διαθέτει κανάλια στο φέρινγκ, τα οποία μειώνουν την αντίσταση μπροστά, ενώ παράλληλα παρέχουν αέρα στα ψυγεία. Οι προβολείς και η νέα ρυθμιζόμενη ζελατίνα τοποθετήθηκαν ακόμη πιο κεντρικά ώστε να βοηθούν στη διατήρηση της μάζας στο κέντρο και να προσφέρουν εξαιρετική προστασία από τον αέρα. Το κλειδί κυματοειδούς μορφής τύπου ‘Wave’ παρέχει βελτιωμένα επίπεδα ασφαλείας, χάρη στην εσωτερική του αυλάκωση και την μεγαλύτερη αντοχή, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών κατά την οδήγηση. Παράλληλα, η σέλα στενού προφίλ επιτρέπει άμεση και σαφή επαφή των ποδιών με το οδόστρωμα, ενώ η χαμηλή σέλα που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό χαμηλώνει την απόσταση κατά 20 ακόμη χιλιοστά.

Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο;

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος Unicam 16-βάλβιδος 76° V4
Κυβισμός 1.237 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 130PS (95 kW) / 7.750 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 126 Nm / 6,500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τελική μετάδοση Άξονας
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος* 277 κιλά (287 κιλά DCT)
Φρένα E: Συνδυασμένο ABS. Δύο δίσκοι 310mm
Π:Συνδυασμένο ABS. Μονός δίσκος 276mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.285 x 915 x 1.460 χιλ.
Ύψος σέλας 850 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 180 χιλ.
Ρεζερβουάρ 21,5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 16.1 χλμ/λτ (DCT** 16.7 χλμ/λτ)
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χλστ. με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς
Π: Pro-Link , μονό αμορτισέρ με θάλαμο απόσβεσης αερίου, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση
Ελαστικά E: Tubeless με ακτίνες 19M/C x MT2.50 110/80-R19
Π: Tubeless με ακτίνες 17M/C x MT4.00 150/70-R17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**Έκδοση Dual Clutch Transmission, δοκιμασμένο σε D-mode.
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ