-->
VISION110_2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το μικρό και θαυματουργό σκούτερ, που σε πηγαίνει με άνεση και στυλ στη δουλειά ή την έξοδό σου, μέσα στην κίνηση της πόλης, πάντα με την αξιοπιστία που προσφέρει η Honda.

Οι μετακινήσεις σου γίνονται ακόμα πιο ξεκούραστες με τους τροχούς 16 ιντσών που παρέχουν βελτιωμένη σταθερότητα, ενώ ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα χωράει άνετα μικρές αποσκευές αλλά και τα περισσότερα full-face κράνη.

Ο προηγμένος κινητήρας ηλεκτρονικού ψεκασμού με idle stop σου παρέχει πλήρως αξιοποιήσιμη δύναμη με άμεση απόκριση στο γκάζι και παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ένα στυλάτο σκούτερ με τα όλα του, που θα σε κάνει να δεις την πόλη σου με άλλο μάτι!

 Ενδεικτική τιμή:
VISION 110: 2.280€
 

Aπολαμβάνοντας την πόλη

Στη δουλειά ή τη διασκέδαση, το Vision προσφέρει αξιόπιστη, οικονομική και στυλάτη μετακίνηση. Ο αερόψυκτος 4-χρονος κινητήρας των 110κ.εκ. παρέχει ιδανική ισορροπία μεταξύ επιδόσεων καιοικονομίας καυσίμου. Το Vision διατίθεται με τροχούς 16 ιντσών που προσφέρουν βελτιωμένη σταθερότητα σε κακής ποιότητας οδόστρωμα. Ο προηγμένος ηλεκτρονικός ψεκασμός του Vision παρέχει πλήρως αξιοποιήσιμη δύναμη και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Ο κινητήρας διαθέτει σύστημα διακοπής λειτουργίας του κινητήρα στο ρελαντί (idle stop) και χαρακτηρίζεται από την άμεση απόκριση στο γκάζι. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (Combined Braking System - CBS) συνδέει τα δύο φρένα και παρέχει ομαλό και σαφές φρενάρισμα. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα του Vision θα μεταφέρει άνετα την τσάντα και τις μικρές αποσκευές σας, ενώ θα χωρέσει τα περισσότερα full-face κράνη. Οι μικρές διαστάσεις του Vision επιτρέπουν ξεκούραστες μετακινήσεις για τον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Αξιόπιστο, προσιτό και στυλάτο, το Vision είναι ο έξυπνος τρόπος για να απολαμβάνεις την κάθε σου μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος – 4χρονος – 1ΕΕΚ, μονοκύλινδρος
Κυβισμός 110 cc
Μέγιστη Ισχύς 8,8 hp / 7.500 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 9 Νm / 6.500 σ.α.λ
Ταχύτητες V-Matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 102 kg*
Φρένα E: Δίσκος 220mm
Π: Ταμπούρο 130mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.845mm x 670mm x 1.090mm
Ύψος σέλας 785 mm
Απόσταση από το έδαφος 120 mm
Ρεζερβουάρ 5,5 lit
Μέση κατανάλωση 52 χλμ/λτ (WMTC Mode)
Ανάρτηση Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm / Ένα αμορτισέρ
Ελαστικά E: 80/90-16
Π: 90/90-14
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ