-->
africatwin
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Έχει τον αέρα μέσα της. Με το που θα κοιτάξεις την Africa Twin, η περιπέτεια έρχεται αυτόματα στο μυαλό σου. Από τη στιγμή που θα αγγίξεις το τιμόνι, η επιθυμία για οδήγηση γίνεται εθιστική.

Με σκληροτράχηλο χαρακτήρα και γραμμές που μαρτυρούν οff-road επιδόσεις με άνεση touring, είναι πανέτοιμη να σε οδηγήσει στην αληθινή περιπέτεια. Ελαφριά & ευέλικτη, συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες με αποδοτικό κινητήρα.

Η ισχύς της βασίλισσας του off road τροφοδοτείται από δικύλινδρο κινητήρα 998 κ.εκ. απόδοσης 84 ίππων, προσφέροντας υψηλή ισχύ, ροπή και άμεση απόκριση. Φέρει μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο & σύστημα διπλού συμπλέκτη DCT.

Ενδεικτική τιμή:
Με ABS: 14.490€ 
Με ABS + special color*: 14.790€ 
Με ABS/DCT + special color*: 16.090€

 

ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Είναι δύσκολο να αγνοήσεις το κάλεσμα του άνεμου, όταν οδηγείς μια Africa Twin. Γιατί αυτό είναι το όνομα που κρατάει ζωντανό το πνεύμα του Dakar, και ανήκει σε μια μοτοσυκλέτα τόσο εντυπωσιακή, όσο και η ίδια η έρημος από την οποία είναι εμπνευσμένη.

Με το που θα κοιτάξεις την Africa Twin, η περιπέτεια έρχεται αυτόματα στο μυαλό σου. Από τη στιγμή που θα αγγίξεις το τιμόνι, η επιθυμία για οδήγηση γίνεται εθιστική. Η CRF1000 Africa Twin διαθέτει μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο, αλλά και προαιρετικό σύστημα διπλού συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission), το οποίο προσφέρει την επιλογή χειροκίνητης ή αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων.

Οι εκτός δρόμου δυνατότητες της Africa Twin, ενισχύονται ακόμη περισσότερο με τα συστήματα DCT, Honda Selectable Torque Control (HSTC), λειτουργία G και το ABS που λειτουργούν σε συνεργασία, αλλά και αυτόνομα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά και παρέχουν μέχρι 80 διαφορετικούς συνδυασμούς. Η μοτοσυκλέτα διατίθεται σε εκδόσεις με ABS και με ABS/DCT. Το στενό και παράλληλα στιβαρό προφίλ, τονίζεται από τις κοφτερές γραμμές που είναι σαφώς επηρεασμένες από τα off-road μοντέλα CRF. Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι μια γνήσια Africa Twin, χωρίς τους διπλούς προβολείς που στη δική της περίπτωση είναι LED. Η Africa Twin είναι πανέτοιμη να σας οδηγήσει στον κόσμο της περιπέτειας, εκεί που η διασκέδαση και οι προκλήσεις πάνε χέρι, χέρι. Εκεί που το άγνωστο συναντά το δημόσιο οδικό δίκτυο και το ερημικό τοπίο εναλλάσσεται με δυσπρόσιτα μονοπάτια. Τα πάντα βρίσκονται εκεί και σε καλούν να τα ανακαλύψεις. Η Africa Twin φέρνει την αληθινή περιπέτεια, κοντά όσο ποτέ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 2 κύλινδροι σε σειρά
Κυβισμός 998 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 95,2PS (70 kW) / 7.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 98 Nm / 6.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
[6-τάχυτο DCT με επιλογές on και off-road]***
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 232 κιλά (ABS), 242 κιλά (DCT)
Φρένα E: Δύο πλευστοί υδραυλικοί δίσκοι wave 310 χιλ. με κέντρο αλουμινίου, ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων και μεταλλικά τακάκια, [ABS]** [ABS]***
Π: Υδραυλικός δίσκος wave 256 χιλ. με δαγκάνα 1 εμβόλου και μεταλλικά τακάκια.
Επίσης λεβιές χειρόφρενου στο μοντέλο DCT με επιπρόσθετη δαγκάνα 1 εμβόλου, [ABS]** [ABS & Χειρόφρενο]***
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.335 x 930 (ABS/DCT) x 1.475 χιλ.
Ύψος σέλας 870/850 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 250 χιλ.
Ρεζερβουάρ 18,8 λίτρα
Κατανάλωση καυσίμου MT 21,7 χλμ/λτ , DCT 21,8 χλμ/λτ (WMTC)
Εκπομπές ρύπων CO2 109 γρ/χλμ
Ανάρτηση Ε: Showa ανεστραμμένο πιρούνι 45 χιλ. με υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση DF (ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης), διαδρομή 230 χιλ.              
Π: Monoblock ψαλίδι αλουμινίου και Pro-Link με μονό αμορτισέρ, υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης, διαδρομή 220 χιλ.
Ελαστικά E: 90/90-21 με σαμπρέλα
Π: 150/70-R18 με σαμπρέλα
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

**ABS version

***ABS / DCT version

 

 • Touring Pack

  • Τριπλέτα βαλιτσών: κεντρική βαλίτσα 35lt, πλαϊνές βαλίτσες 30 και 40 lt
  • Ψηλή ζελατίνα
  • Κεντρικό σταντ
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V
  • Εκτροπέας αέρα (ψηλά)
  • Εκτροπέας αέρα (χαμηλά)
  • Σετ φώτων ομίχλης (περιλαμβάνονται τα προστατευτικά κάγκελα)
  • Μαρσπιέ συνεπιβάτη με λαστιχένιο αντικραδασμικό υλικό
  • Σχάρα κεντρικής βαλίτσας
  • Κιτ κλειδαριάς κεντρικής βαλίτσας
  • Μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη

  Ενδεικτική Τιμή: 2.070€

  Touring-Pack

 • Travel Pack

  • Τριπλέτα βαλιτσών: κεντρική βαλίτσα 35lt, πλαϊνές βαλίτσες 30 και 40 lt
  • Ψηλή ζελατίνα
  • Κεντρικό σταντ
  • Σχάρα κεντρικής βαλίτσας
  • Κιτ κλειδαριάς κεντρικής βαλίτσας
  • Μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη

  Ενδεικτική Τιμή: 950€

  Travel-Pack

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ