-->
cb1000r_09_10
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CB 1000 R δεν είναι απλά «ένα ακόμα» μοντέλο στην γκάμα της Honda. Είναι ΤΟ μοντέλο που γυρίζει σελίδα στην ιστορία της Honda. Μια μοτοσικλέτα που σχεδιάστηκε στην Ευρώπη, για την Ευρώπη.

Πλησιάζεις τη CB και είναι αδύνατο να πιστέψεις ότι αυτή η μοτοσικλέτα έχει στο ρεζερβουάρ το φτερό της Honda. Σίγουρα η πλέον φουτουριστική πρόταση με σχεδιασμό που προδιαθέτει αδρεναλίνη και ένα βλέμμα που διεγείρει

Ο κινητήρας της CBR Fireblade 1000 RR δέχτηκε παρεμβάσεις με ηπιότερο χρονισμό των δύο εκκεντροφόρων, μικρότερες βαλβίδες και βύθισμά, επανασχεδιασμένο θάλαμο καύσης, μειωμένη συμπίεση και νέα χαρτογράφηση.

Ενδεικτική τιμή:
7.400€      

 

 

Το απόλυτο Street Fighter

Η CB 1000R είναι η naked μοτοσυκλέτα της Honda που σχεδιάστηκε για να κυριαρχεί. Με εμφάνιση που προκαλεί και εντυπωσιακές επιδόσεις απευθύνεται σε αναβάτες που αναζητούν τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Τα μοντέρνα γραφικά, η μικρών διαστάσεων αιχμηρή ουρά, μάσκα και οι συμπαγείς διαστάσεις, σας προϊδεάζουν για τον χαρακτήρα της. Ο μικρών διαστάσεων κινητηρας προέρχεται από την CBR1000RR Fireblade και υπόσχεται μοναδικές επιδόσεις.

Έχει άμεση απόκριση και είναι ειδικά ρυθμισμένος για μέγιστη απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Η CB1000 R διατίθεται και σε έκδοση με το σύστημα C-ABS που προσφέρει τέλεια ισορροπία φρεναρίσματος με απόλυτη ασφάλεια. Ο κυνηγός της Honda είναι ο πλέον κυρίαρχος της κατηγορίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – τετρακύλινδρος – DOHC
Κυβισμός 998 cc
Μέγιστη Ισχύς 125 HP / 10.000 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 100 Νm /8.000 σ.α.λ
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 222 kg
Φρένα E: Δίσκος 276mm με 2πίστονες δαγκάνες
Π: Δίσκος 220mm με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.156 x 781 x 1.138mm
Ύψος σέλας 825 mm
Απόσταση από το έδαφος 130 mm
Ρεζερβουάρ 17 lit
Μέση κατανάλωση 5,9 lt/100km
Ανάρτηση Ε: ρυθμιζόμενο πιρούνι 41mm
Π: ανάρτηση Pro Link
Ελαστικά E: 120/70-17
Π: 160/60-17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ