-->
cb1100

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Κατά τη σχεδίαση της CB1100 δόθηκε μεγάλη σημασία στην άνεση και τη χρηστικότητα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνει κανένας συμβιβασμός σε ότι αφορά τον χαρακτήρα και την έντονη προσωπικότητα.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας ξεχωρίζει το μακρύ επιβλητικό ρεζερβουάρ καυσίμου. Οι κομψές γραμμές και το κλασσικής εμφάνισης λογότυπο Honda προσθέτουν χαρακτήρα και συμβάλλουν στη μοναδική εμφάνιση της CB1100.

Ο αερο-ελαιόψυκτος κινητήρας των 1140 κυβικών εκατοστών με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και τους τέσσερις κυλίνδρους σε σειρά υπόσχεται μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης.

 

Η CB1100 είναι η νέα ναυαρχίδα της Honda. Αναγεννήθηκε για να θυμίσει στους παλιούς, την εποχή που η μοτοσυκλέτα μιλούσε στην ψυχή του αναβάτη της, την εποχή που το όνομα Bol d’Yor αντηχούσε στον κόσμο των 2 τροχών. Η νέα CB1100 αν και δημιουργήθηκε με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και την κορυφαία τεχνολογία Honda, ακολουθεί πιστά την κλασσική αρχιτεκτονική. Κατά τη σχεδίασή της δεν έγινε κανένας συμβιβασμός σε ότι αφορά το στυλ και την κλασσική εμφάνιση.

Η Honda δίνει συνέχεια σε μια συγκλονιστική ιστορία 50 χρόνων που άλλαξε τα δεδομένα και οδήγησε τον μοτοσυκλετισμό στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα. Ο 4-χρονος, 4-κύλινδρος κινητήρας μετά από μισό αιώνα, παραμένει το βασικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας που ήρθε για να συναρπάσει. Η νέα CB1100 ισορροπεί άψογα μεταξύ ωμής δύναμης και λειτουργικότητας, σε ένα διαχρονικό επιβλητικό σύνολο. Από την ομαλή γραμμική απόδοση και την άφθονη ροπή μέχρι την γυμνή ομορφιά και το αστραφτερό χρώμιο, η CB1100 είναι η μοτοσυκλέτα που πάντα ονειρευόσασταν.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – τετρακύλινδρος – DOHC
Κυβισμός 1140 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 66kW / 7,500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 93Nm / 5,000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 244 kg
Φρένα E: Δύο υδραυλικοί δίσκοι
Π: Υδραυλικός δίσκος
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2195 Χ 835 Χ 1130 χιλ.
Ύψος σέλας 795 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 125 mm
Ρεζερβουάρ 14,6 lit
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου
Ελαστικά Ε: 110 / 80-18
Π: 140 / 70-18
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ