-->
cb1100
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Κατά τη σχεδίαση της CB1100 δόθηκε μεγάλη σημασία στην άνεση και τη χρηστικότητα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα γίνει κανένας συμβιβασμός σε ότι αφορά τον χαρακτήρα και την έντονη προσωπικότητα.

Στην καρδιά της μοτοσυκλέτας ξεχωρίζει το μακρύ επιβλητικό ρεζερβουάρ καυσίμου. Οι κομψές γραμμές και το κλασσικής εμφάνισης λογότυπο Honda προσθέτουν χαρακτήρα και συμβάλλουν στη μοναδική εμφάνιση της CB1100.

Ο αερο-ελαιόψυκτος κινητήρας των 1140 κυβικών εκατοστών με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και τους τέσσερις κυλίνδρους σε σειρά υπόσχεται μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης.

Η CB1100 είναι η νέα ναυαρχίδα της Honda. Αναγεννήθηκε για να θυμίσει στους παλιούς, την εποχή που η μοτοσυκλέτα μιλούσε στην ψυχή του αναβάτη της, την εποχή που το όνομα Bol d’Yor αντηχούσε στον κόσμο των 2 τροχών. Η νέα CB1100 αν και δημιουργήθηκε με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και την κορυφαία τεχνολογία Honda, ακολουθεί πιστά την κλασσική αρχιτεκτονική. Κατά τη σχεδίασή της δεν έγινε κανένας συμβιβασμός σε ότι αφορά το στυλ και την κλασσική εμφάνιση.

Η Honda δίνει συνέχεια σε μια συγκλονιστική ιστορία 50 χρόνων που άλλαξε τα δεδομένα και οδήγησε τον μοτοσυκλετισμό στην μορφή που τον γνωρίζουμε σήμερα. Ο 4-χρονος, 4-κύλινδρος κινητήρας μετά από μισό αιώνα, παραμένει το βασικό στοιχείο της μοτοσυκλέτας που ήρθε για να συναρπάσει. Η νέα CB1100 ισορροπεί άψογα μεταξύ ωμής δύναμης και λειτουργικότητας, σε ένα διαχρονικό επιβλητικό σύνολο. Από την ομαλή γραμμική απόδοση και την άφθονη ροπή μέχρι την γυμνή ομορφιά και το αστραφτερό χρώμιο, η CB1100 είναι η μοτοσυκλέτα που πάντα ονειρευόσασταν.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – τετρακύλινδρος – DOHC
Κυβισμός 1140 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 66kW / 7,500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 93Nm / 5,000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 244 kg
Φρένα E: Δύο υδραυλικοί δίσκοι
Π: Υδραυλικός δίσκος
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2195 Χ 835 Χ 1130 χιλ.
Ύψος σέλας 795 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 125 mm
Ρεζερβουάρ 14,6 lit
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου
Ελαστικά Ε: 110 / 80-18
Π: 140 / 70-18
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ