-->
cb125f_2015
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Honda CB ανανεώθηκε και δίνει νέα δυναμική και σπορ αισθητική με νέο σχήμα και μεγαλύτερες διαστάσεις για περισσότερη σταθερότητα.

Με σπορ στυλ και αισθητική, νέα μονοκόμματη σέλα και προβολέα, η οδήγηση γίνεται ακόμα πιο άνετη και ευέλικτη τόσο για καθημερινή μετακίνηση όσο και για κοντινές εξορμήσεις.

Ολοκαίνουριος πίνακας οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο, ταχύμετρο και δείκτη βενζίνης, και κινητήρας εξαιρετικής κατανάλωσης για ακόμα πιο οικονομικές μετακινήσεις.

Το ιδανικό μικρό street 125άρι.

Η Honda CB περνά στη δεύτερη γενιά της με νέα αισθητική και νέο σχήμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ευελιξία στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Η κατανάλωσή του αγγίζει τα 51,3km/l (1,94 lt/100km) με αυτονομία της τάξεως των 600km από το 13λιτρο ρεζερβουάρ. Τα ολοκαίνουρια πλαϊνά πλαστικά δεν αποτελούν πλέον τμήμα της μάσκας και η νέα μονοκόμματη σέλα με χαμηλότερο ύψος, στα 775mm από 792mm, διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χαμηλότερου ύψους αναβάτες. Το τελικό της εξάτμισης είναι κοντύτερο, ενώ οι χυτοί αλουμινένιοι τροχοί ανανεώθηκαν, με νέο σχήμα στα μπράτσα, αλλά και μεγαλύτερη διάσταση, 18in αντί για 17in, που δίνει στη μοτοσυκλέτα μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερη ευκολία πάνω από ανωμαλίες του δρόμου. Ο πίνακας οργάνων εμπλουτίστηκε με αναλογικό στροφόμετρο, ταχύμετρο, δείκτη βενζίνης και ενδεικτικές λυχνίες για να δείχνουν την επιλεγμένη σχέση του κιβωτίου.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος – 4χρονος – 2βάλβιδος – μονοκύλινδρος, OHC
Κυβισμός 124,7 cc
Μέγιστη Ισχύς 10,6 HP / 7.750 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 10,2 Νm / 6.250 σ.α.λ
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 128 kg*
Φρένα E: Δίσκος 240mm 
Π: Ταμπούρο 130mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.036 Χ 767 Χ 1.076mm
Ύψος σέλας 775mm
Απόσταση από το έδαφος 155mm
Ρεζερβουάρ 13 lt
Μέση κατανάλωση 1,94 lt/100km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm 
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά E: 80/100 18 M/C 47P
Π: 100/90 18 M/C 51P
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ