-->
cb_500x
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Ελαφρύ σώμα, περιπετειώδης ψυχή! Η νέα CB500X είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για όσους επιθυμούν ευελιξία στην πόλη και αξιοπιστία στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Επιθετική μάσκα και δυναμική εμφάνιση, επηρεασμένη από την VFR1200X. Ο νέος προβολέας LED προσφέρει φωτεινότητα σε ακόμη πιο σκοτεινό δρόμο και η ρυθμιζόμενη ζελατίνα βοηθάει στη σταθερή οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα, χωρίς καταπόνηση από τον αέρα.

Νέο πιρούνι μπροστινής ανάρτησης που προσαρμόζεται απόλυτα στις εκάστοτε οδικές συνθήκες και πρωτοποριακή πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® με εύκολες ρυθμίσεις που προσαρμόζονται ανάλογα με το βάρος σου, το βάρος του συνεπιβάτη σου ή των αποσκευών σου.

Ανακάλυψε την πραγματική έννοια της ελευθερίας  

Η νέα CB500X είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για όσους επιθυμούν άνεση και ευελιξία στις καθημερινές τους διαδρομές αλλά ψάχνουν την συναρπαστική οδήγηση στις κυριακάτικες εξορμήσεις τους.

Ο ελαφρύς σκελετός και η περιπετειώδης ψυχή της την καθιστούν ως μία από τις καλύτερες επιλογές για κατόχους άδειας κυκλοφορίας Α2, αλλά και ως εναλλακτική πρόταση για εμπειρότερους αναβάτες που θέλουν να κινούνται καθημερινά με στυλ και άνεση.

Τα νέα χρώματα και τα εντυπωσιακά γραφικά ενισχύουν τη δυναμική της εμφάνιση και η όρθια θέση οδήγησης προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και ελεύθερη θέαση, για ακόμη πιο αξιόπιστη οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Επηρεασμένη από την VFR1200X, η επιθετική μάσκα της περιλαμβάνει δύο πλευρικά φώτα πάνω από έναν ολοκαίνουριο προβολέα LED που προσφέρει περισσότερη φωτεινότητα ακόμη και στις πιο σκοτεινές και μυστηριώδεις διαδρομές. Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα 2 θέσεων (ψηλά και χαμηλά), συμβάλλει στην εκτροπή του αέρα από το πρόσωπό σου και στην σταθερότητα της μοτοσυκλέτας, κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα.

Το νέο προηγμένο πιρούνι στην μπροστινή ανάρτηση με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίων προσαρμόζονται απόλυτα στις εκάστοτε οδικές συνθήκες, ενώ η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® με ρύθμιση προφόρτισης στο πίσω μονό αμορτισέρ προσφέρει εύκολες ρυθμίσεις ανάλογα με το βάρος σου, βάρος του συνεπιβάτη σου ή και των αποσκευών σου.

Άνοιξε γκάζι και απόλαυσε την ελευθερία του ανοιχτού δρόμου!

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος με 2 κυλίνδρους σε σειρά
Κυβισμός 471 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 48PS (35 kW) / 8500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43 Nm / 7000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 196 κιλά
Φρένα Ε: Δίσκος wave 320 χιλ. (ABS)
Π: Δίσκος wave 240 χιλ. (ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.095 x 830 x 1.360 χιλ. (χαμηλή ζελατίνα) 2.095 x 830 x 1.390 χιλ. (ψηλή ζελατίνα)
Ύψος σέλας 810 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 170 χιλ.
Ρεζερβουάρ 17.5 λίτρα
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Μονάδα Pro link
Ελαστικά Ε: 120/70ZR - 17M/C
Π: 160/60ZR - 17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ