-->
cbr600rr_08_09
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Ακόμη και μία σύντομη βόλτα σε μία φιδίσια διαδρομή αρκεί να σε πείσει ότι το CBR600RR είναι ένα απόλυτο όπλο σχεδιασμένο για την πίστα, είτε για αγωνιστική χρήση είτε για Track Days. Χωρίς αμφιβολία το CBR αποτελεί ίσως μία από τις πολύ λίγες μοτοσικλέτες που συμπεριφέρεται με τέτοια ακρίβεια.

Η θέση οδήγησης μοναδική, καθαρόαιμη για να το οδηγείς ξεκούραστα σε ρυθμό πίστας. Στις γωνίες που σε θέτει κινείσαι εύκολα, σωστά και χωρίς να δυσανασχετείς.

Νιώθεις το τετράχρονο εν σειρά μοτέρ να ανεβάζει ελεύθερα στροφές χωρίς διχασμό, έχοντας εκπληκτική διάρκεια στο άνω φάσμα του στροφόμετρου με την βελόνα να βουτάει άφοβα στις 15.500 σ.α.λ., κόβοντάς σου την ανάσα.

Νέα τιμή προσφοράς:
8.300€

Από τη πίστα στο δρόμο

Η CBR600RR είναι ο εκφραστής του συνόλου της φιλοσοφίας της Honda που θέλει τους αγώνες υψηλού επιπέδου να αποτελούν πεδίο εξέλιξης των μοτοσυκλετιστών παραγωγής της.Η CBR600RR υπόσχεται μοναδικές επιδόσεις και κράτημα πέρα από κάθε φαντασία. Ο πανίσχυρος χαρακτήρας έχει δεχτεί νέες ρυθμίσεις για ακόμα καλύτερη απόδοσηστις μεσαίες στροφές. Το πλαίσιο και οι αναρτήσεις προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας και εξαιρετική συμπεριφορά σε όλους τους ρυθμούς οδήγησης. Τα φρένα σε απόλυτη αρμονία με τον σπορ χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας είναι προοδευτικά και παρέχουν δυνατό φρενάρισμα σε κάθε περίπτωση.

Για τους ακόμη πιο απιτητικούς, η Honda προσφέρει την CBR600RR με το νέο προηγμένης τεχνολογίας σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πέδησης C-ABS. Από το 1987 που παρουσιάστηκε η CBR600RR, έχουν πωληθεί περισσότερες από 500.000 μονάδες, γεγονός που την κατατάσσει στην κορυφή της κατηγορίας της. Η CBR600RR είναι η απολύτως πιο επιτυχημένη supersport παραγωγής. Κατακτήστε την και απολαύστε την οδήγηση στην πιο δυναμική μορφή της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόφυκτος 4-χρονος 16valve DOHC 4 σε σειρά
Κυβισμός 599 cm3
Ισχύς 120 hp / 13.500 rpm
Ροπή 66 Nm/ 11.250 rpm
Ταχύτητες 6
Τελική μετάδοση Αλυσίδα O-Ring
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-DSFI
Βάρος 184/194 kg(ABS)*
Φρένα E: Δύο δίσκοι 310 X 4.5mm
Π :Ένας δίσκος 220 X 5mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.010 X 685 X 1.105mm
Ύψος σέλας 820mm
Απόσταση από το έδαφος 135mm
Ρεζερβουάρ 18 lt
Ανάρτηση E: Πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι ΗMAS 41 mm
Π: Ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ Pro link
Ελαστικά E: 120/70-ZR17M/C (58W)
Π: 180/55 - ZR17M/C (73W)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ