-->
crf250r
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CRF250R είναι μια αγωνιστική motocross που απευθύνεται σε κάθε φίλο της εκτός δρόμου οδήγησης και του υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις.

Με βελτιώσεις στο κιβώτιο και τον επιλογέα ταχυτήτων, η CRF250R έχει γίνει ακόμη πιο εκρηκτική και ελίσσεται από στροφή σε στροφή με μεγάλη ταχύτητα.

Η κυρίαρχη σε αγώνες motocross και supercross, οφείλει την εξαιρετική της απόδοση σε ένα ελαφρύ και μικρών διαστάσεων 4χρονο κινητήρα Unicam.

Μέσα και έξω από την πίστα η CRF250R είναι ασυναγώνιστη. Η κυρίαρχη σε αγώνες motocross και supercross, οφείλει την εξαιρετική της απόδοση σε ένα ελαφρύ και μικρών διαστάσεων 4χρονο κινητήρα Unicam. Η κεφαλή είναι ειδικά σχεδιασμένη για περισσότερη δύναμη στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Με βελτιώσεις στο κιβώτιο και τον επιλογέα ταχυτήτων, η CRF250R έχει γίνει ακόμη πιο εκρηκτική και ελίσσεται από στροφή σε στροφή με μεγάλη ταχύτητα.

Το πιρούνι με εσωτερική επικάλυψη μολυβδαινίου για μεγαλύτερη αντίσταση στην τριβή, οι νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις και το πανίσχυρο σύστημα πέδησης επιτρέπουν την εξερεύνηση ορίων με απόλυτη αίσθηση ασφάλειας. Η CRF250R είναι μια αγωνιστική motocross που δε τραβάει διαχωριστική γραμμή από την ερασιτεχνική οδήγηση. Απευθύνεται σε κάθε φίλο της εκτός δρόμου οδήγησης και του υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος–4χρονος-4βάλβιδος-μονοκύλινδορς - SOHC
Κυβισμός 249 cc
Ισχύς 43,5 HP / 11.000 σ.α.λ
Ροπή 29 Νm /8.000 σ.α.λ
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 102 kg
Φρένα E: Δίσκος 240mm με 2πίστονες δασκάνες
Π: Δίσκος 240mm με μονοπίστονη δασκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.187 x 827 x 1.273mm
Ύψος σέλας 955 mm
Απόσταση από το έδαφος 325 mm
Ρεζερβουάρ 5,7 lit
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι Showa 48mm
Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι Showa 48mm
Ελαστικά E: 90/90-21
Π: 120/90-18
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ