-->
integra_2016
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Scooter με προσωπικότητα. Το νέο Integra υπόσχεται μοναδική εμπειρία οδήγησης που απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις.

Ακόμη πιο αιχμηρό, ακόμη πιο στιλάτο. Η άνετη θέση προσφέρει ξεκούραστη οδήγηση στην πόλη, ενώ ο δυναμικός σχεδιασμός μεγάλη αυτοπεποίθηση σε κάθε διαδρομή.

Δυνατός 2-κύλινδρος κινητήρας για ομαλή ισχύ και απόλυτο έλεγχο, και σύστημα διπλού συμπλέκτη DCT με 2 διαφορετικούς τύπους μετάδοσης, Drive και Sport.

 

Οδήγηση που εξιτάρει όλες σου τις αισθήσεις

Ακόμη πιο αιχμηρό, ακόμη πιο στιλάτο. Το νέο Integra ξεχειλίζει από προσωπικότητα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Ο δυνατός 2-κύλινδρος κινητήρας είναι συμβατός με τις προδιαγραφές Euro4 και παρέχει ομαλή ισχύ για απόλυτο έλεγχο και εύκολο χειρισμό. Σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας στην πόλη ή στον ανοικτό δρόμο, η οδήγηση του Integra είναι μια μοναδική εμπειρία που απολαμβάνεις με όλες σου τις αισθήσεις. 

Με άνετη θέση οδήγησης, οι μετακινήσεις στην πόλη γίνονται ξεκούραστα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το σύστημα διπλού συμπλέκτη (Honda Dual Clutch Transmission - DCT), διαθέτει δύο διαφορετικούς τύπους μετάδοσης. Επιλέγοντας μεταξύ Drive και Sport, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις το γκάζι και να επωφεληθείς από την ξεκούραστη οδήγηση που προσφέρει ένα σκούτερ. Για πιο σπορ οδήγηση, η επιλογή Sport παρέχει τρεις ρυθμίσεις. Με την επιλογή Manual, μπορείς να αλλάζεις ταχύτητες από τους διακόπτες που βρίσκονται στο αριστερό χειριστήριο.

Το νέο πιρούνι Dual-Bending-Valve (SDBV) της Showa, διαθέτει βελτιωμένη απόσβεση και συνδυασμένο με το σύστημα ABS που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό, παρέχει πλήρη έλεγχο, σταθερότητα και ασφαλές φρενάρισμα. Η προφόρτιση της πίσω ανάρτησης ρυθμίζεται εύκολα, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, του συνεπιβάτη και των αποσκευών. Η ολοκαίνουργια οθόνη LCD παρέχει κάθε χρήσιμη πληροφορία και είναι ευανάγνωστη. Η ένδειξη του στροφόμετρου εμφανίζεται με μπάρες στην οθόνη, οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν με 9 τρόπους, από τον ίδιο τον αναβάτη.

Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό που θα σε συναρπάσει είναι το κλειδί ανάφλεξης κυματοειδούς μορφής τύπου ‘Wave’, το οποίο επιτρέπει εκκίνηση του κινητήρα με ένα πάτημα. Παράλληλα, χάρη στην τέλεια οικονομία που προσφέρει, το νέο Integra θα σε ταξιδέψει με ασφάλεια και στιλ για 400 χιλιόμετρα, χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή στάση για ανεφοδιασμό.

Από την πρώτη στιγμή που θα ανάψεις τον κινητήρα του, ο σταθερός βαθύς ήχος θα σου δώσει την αίσθηση ότι δεν οδηγείς ένα απλό σκούτερ αλλά μια πολύ ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα. Απόλαυσε την κάθε σου μετακίνηση με ένα υπέροχο tourer, που εκμηδενίζει την απόσταση μεταξύ μοτοσυκλέτας και σκούτερ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος 1ΕΕΚ 2-κύλινδρος
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 55PS (40,3 kW) / 6.250 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 68 Nm / 4.750 σ.α.λ.
Ταχύτητες DCT 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 238 κιλά*
Φρένα E: Μονός 320 mm
Π: Μονός 240 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.215 x 810 x 1.440 χιλ.
Ύψος σέλας 790 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 135 χιλ.
Ρεζερβουάρ 14.1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 28.6 χλμ/λτ* (DCT** 28.6χλμ/λτ)
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι
Π: Pro Link
Ελαστικά E: 120/70-ZR17M/C (58W)
Π:160/60-ZR17M/C (69W)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**WMTC Mode. Έκδοση Dual Clutch Transmission, δοκιμασμένη σε D-mode.

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ