-->
msx125
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Συμπαγές, ευκολοδήγητο και πρακτικό, χάρη στα στοιχεία μεγάλης μοτοσυκλέτας, ένα εντελώς νέο «μηχανάκι ελεύθερου χρόνου», σχεδιασμένο για νεαρούς αναβάτες, με οικονομικό κινητήρα χαμηλών τριβών, τετρατάχυτο κιβώτιο, απαράμιλλο στιλ και άριστη συμπεριφορά στο δρόμο.

Η Honda κατοχύρωσε τέσσερις πατέντες κατά το σχεδιασμό του MSX125, εστιάζοντας ιδιαίτερα στη διαιρούμενη δομή του ρεζερβουάρ και του πλαισίου, κάτι που αποδεικνύει το πόσο σοβαρά έλαβε την εξέλιξή του.

Ο δοκιμασμένος και αποδοτικός κινητήρας των 125 κ.εκ. με ψεκασμό έχει εξελιχθεί περαιτέρω για καλύτερη οικονομία και πιο ομαλή απόδοση ροπής και ισχύος ενώ συνεργάζεται με ένα κιβώτιο τύπου μοτοσυκλέτας τεσσάρων σχέσεων με συμπλέκτη.

Το MSX125 είναι το νέο trend με χαρακτήρα mini bike και αίσθηση μοτοσυκλέτας. Συνδυάζει συναρπαστική απόδοση με αξιόπιστη συμπεριφορά, ενώ το στιλ του υπόσχεται απόλαυση σε περιβάλλον πόλης.

Τα μηχανικά μέρη, συμπληρώνει, ένα συμπαγές σωληνωτό πλαίσιο από ανθεκτικό ατσάλι, ανεστραμμένο πιρούνι, μονό αμορτισέρ στην πίσω ανάρτηση, υδραυλικά δισκόφρενα και τροχούς 12 ιντσών με φαρδιά ελαστικά χαμηλού προφίλ.

Ο αερόψυκτος, 2βάλβιδος κινητήρας 125 κ.εκ. του MSX125 τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI και χαρακτηρίζεται από την σπιρτάδα και την άμεση απόκρισή του στο γκάζι. Είναι ένας φιλικός προς τον αναβάτη κινητήρας, ο οποίος προσφέρει οικονομία στη χρήση και τη συντήρηση, μεγάλη αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Το 4-τάχυτο κιβώτιο συνεργάζεται άψογα με χειροκίνητο συμπλέκτη ο οποίος επιτρέπει ομαλές αλλαγές ταχυτήτων και ενισχύει την αίσθηση μοτοσυκλέτας.

Αντισυμβατικό σε όλα του, το MSX125 είναι το πρώτο μοντέλο 125 κ.εκ. που διαθέτει ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι. Το σύστημα ανάρτησης των τροχών ολοκληρώνεται ιδανικά με μονό πίσω αμορτισέρ. Οι χυτοί, αλουμινένιοι τροχοί των 12 ιντσών με ακτίνες σχήματος Y χαρίζουν διαφορετική δυναμική τόσο στην εμφάνιση όσο και στη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Το σύστημα πέδησης είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού και αποτελείται από δισκόφρενα εμπρός και πίσω.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Μονοκύλινδρος, 2βάλβιδος, αερόψυκτος
Κυβισμός 124.9 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 7.2 Kw @ 7000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 10.9 Nm @ 5500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 4
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 101.7kg
Φρένα Ε: Μονός δίσκος 220 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα
Π: Μονός δίσκος 190 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2195 Χ 835 Χ 1130 χιλ.
Ύψος σέλας 765 χλστ.
Απόσταση από το έδαφος 160 χλστ.
Ρεζερβουάρ 5.5 lit
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι 31 χλστ.
Π: Μονό αμορτισέρ, ατσάλινο ψαλίδι τετραγωνικής διατομής
Ελαστικά Ε: 120/70-12
Π: 130/70-12
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ