-->
pcx125_10
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Με υπέροχο στυλ, μοντέρνα περιφερειακά και προηγμένη τεχνολογία, το PCX125 είναι ένα από τα νέα υπερ…βολικά σκούτερ της Honda.

Ο μεγάλος προβολέας με τα ενσωματωμένα κάθετα φλας, η φιμέ κουρμπαριστή ζελατίνα, το επιθετικό και παράλληλα κομψό φέρινγκ, τα φαρδιά πλαϊνά μαρσπιέ του αναβάτη, οι 5μπρατσές ζάντες αλουμινίου, τα πάντα πάνω στο PCX είναι μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Το PCX σχεδιάστηκε με γνώμονα την μέγιστη δυνατή οικονομία. Σε αυτή συμβάλει το μοναδικό για σκούτερ, σύστημα διακοπής του κινητήρα (idle stop). Το σύστημα αυτό διακόπτει την λειτουργία του κινητήρα, όταν βρίσκεται στο ρελαντί για 3 δευτερόλεπτα. Η επανεκκίνηση γίνεται άμεσα με το άνοιγμα του γκαζιού.

Με υπέροχο στυλ, μοντέρνα περιφερειακά και προηγμένη τεχνολογία, το PCX125 είναι ένα από τα νέα υπερ…βολικά σκούτερ της Honda. Ο μεγάλος προβολέας με τα ενσωματωμένα κάθετα φλας, η φιμέ κουρμπαριστή ζελατίνα, το επιθετικό και παράλληλα κομψό φέρινγκ, τα φαρδιά πλαϊνά μαρσπιέ του αναβάτη, οι 5μπρατσές ζάντες αλουμινίου, τα πάντα πάνω στο PCX είναι μοναδικής αισθητικής και λειτουργικότητας. Η μεγάλη άνετη σέλα με το μαξιλαράκι μεταξύ οδηγού και συνεπιβάτη, με τον μεγάλο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, η εξαιρετικής σχεδίασης κονσόλα οργάνων, το εργονομικά σχεδιασμένο τιμόνι προσφέρουν άνεση και εργονομία. Το PCX σχεδιάστηκε με γνώμονα την μέγιστη δυνατή οικονομία. Σε αυτή συμβάλει το μοναδικό για σκούτερ, σύστημα διακοπής του κινητήρα (idle stop). Το σύστημα αυτό διακόπτει την λειτουργία του κινητήρα, όταν βρίσκεται στο ρελαντί για 3 δευτερόλεπτα. Η επανεκκίνηση γίνεται άμεσα με το άνοιγμα του γκαζιού. Το PCX είναι ένα τεχνολογικά εξελιγμένο και πρωτοποριακά σχεδιασμένο σκούτερ. Είναι το νέας γενιάς δίκυκλο πόλης που θα σε ενθουσιάσει.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υδρόψυκτος – 4χρονος
Κυβισμός 124.9cc
Μέγιστη Ισχύς 12HP/8,000min-1
Μέγιστη Ροπή 12HP/8,000min-1
Ταχύτητες Aυτόματο
Τελική μετάδοση Αλυσίδα
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Φρένα E: Δίσκος 220mm
Π: Ταμπούρο
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1,917 x 738 x 1,094mm
Ύψος σέλας 761mm
Απόσταση από το έδαφος 135mm
Ρεζερβουάρ 6.2 lit
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm
Π: Διπλά Αμορτισέρ
Ελαστικά E: 90/90 14M/C (46P)
Π: 100/90 14M/C (57P)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ