-->
vt750shadow
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website χρησιμοποιούνται
αποκλειστικά για τους σκοπούς της επικοινωνίας και διεκπεραίωσης της – ηλεκτρονικής ή άλλης – αλληλογραφίας. Διαφυλάσσεται
το απόρρητο του περιεχομένου τους. Δεν διαβιβάζονται και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους – με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η
διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Honda Moto Website
υπόκειται στον Ν. 2472/97 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» όπως ισχύει
και στον Ν. 2774/99 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα». Ο χρήστης/επισκέπτης έχει όλα τα
δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής.
Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς
τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

**Με τη συγκεκριμένη επιλογή επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για τα προϊόντα της Honda και συγκατατίθεστε
στην επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων στην εταιρεία
«Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ» ή/και σε τρίτους συνεργάτες της ως άνω εταιρείας για την
προώθηση πωλήσεων ή/και υπηρεσιών.


Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η «σκιά» της Honda…ακολουθεί επί σειρά ετών την κατηγορία των custom μοτοσικλετών σε πληθώρα εκδόσεων. Διαθέσιμη στη χώρα μας είναι η μοτοσικλέτα των 750 κ.εκ., η οποία υιοθετεί μία από τις δύο κυρίαρχες τάσεις των custom, αυτή που θέλει μικρών διατάσεων τροχό μπροστά και λογικό μήκος πιρουνιού.

Φυσικά μεταξόνιο και γεωμετρία έχουν τιμές που κρίνονται κατάλληλες για cruising, ενώ δεν λείπουν οι στιλιστικές λεπτομέρειες και τα χρωμιωμένα μέρη ενώ με τα διαθέσιμα αξεσουάρ οι ιδιοκτήτες της μπορούν να φτιάξουν μια απόλυτα προσωπική μοτοσικλέτα.

Οι 44,2 ίπποι του δικύλινδρου σε διάταξη V, υγρόψυκτου κινητήρα, μπορεί να μην εντυπωσιάζουν τους συνηθισμένους από άλλες κατηγορίες αναβάτες, όμως η μέγιστη ροπή των 6,5 kg-m στις μόλις 3.500 σ.α.λ. είναι το μυστικό για γεμάτη και χορταστική απόδοση.

Ο μεγάλος πειρασμός

Αισθάνεσαι τη δύναμη, απολαμβάνεις τη διαδρομή, κινείσαι στον ανοικτό δρόμο με γρήγορους ρυθμούς, ξαφνικά η διάθεση αλλάζει, οι ρυθμοί πέφτουν, αλλά η αίσθηση παραμένει ίδια. Χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τη θέα. Λίγο αργότερα μπαίνεις στη πόλη. Σταματάς στο φανάρι και απολαμβάνεις το μπάσο ήχο tou V-Twin κινητήρα να γουργουρίζει στο ρελαντί. Μια ακόμη αγχολυτική βόλτα σου φτάνει στο τέλος της. Μέχρι την επόμενη, αρκεί να περιμένεις. Άλλωστε με μια VT750C SHADOW δεν πρόκειται να αργήσει. Η custom μοτοσυκλέτα της Honda είναι ο μεγάλος πειρασμός, η πρόκληση για απολαυστικές μεγάλες διαδρομές. Νοιώσε την χαρά του cruising.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4χρονος, 6βαλβιδος, SOHC Vtwin
Κυβισμός 745 cm3
Ισχύς 46 hp/5.500 rpm
Ροπή 64Nm/3.500rpm
Βάρος 256.3kg
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ