-->
CB500F_2016

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Εντυπωσιάζει πριν ακόμα κάτσεις στη σέλα της. Η νέα CB500F είναι η μοτοσυκλέτα που ψάχνεις για να σε οδηγήσει στην απόλυτη διασκέδαση πέρα από κάθε όριο.

Γυμνή, μυώδης και εντυπωσιακή με επιθετική μάσκα που προσδίδει το δυναμικό της χαρακτήρα από την πρώτη κιόλας ματιά.

Εφοδιασμένη με τον κλασικό 2-κύλινδρο κινητήρα της οικογένειας CB500, η δυνατή ροπή της από χαμηλά μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου προσφέρει μία οδηγική εμπειρία που δε χορταίνεις να ζεις.

 

Εθιστικά απολαυστική

Η νέα CB500F δείχνει και είναι απόλυτα διασκεδαστική, πριν ακόμη κάτσεις στη σέλα της. Από την πρώτη μάτια δείχνει το δυναμικό χαρακτήρα της, με την επιθετική της μάσκα και τα λευκά λαμπερά φώτα LED μέχρι και την ουρά. Η νέα δυναμική και μυώδης γυμνή μας υπόσχεται να σου δείξει πολλά περισσότερα από τον κινητήρα της.  Όπως και οι υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της οικογένειας CB500 διαθέτει τον χαρακτηριστικό 2-κύλινδρο κινητήρα με την ιδιαίτερα δυνατή ροπή από χαμηλά μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου. Η νέα CB500F είναι μια μοτοσυκλέτα που δε χορταίνεις να οδηγείς στον ανοικτό δρόμο! Κατά την επιτάχυνση και καθώς ανεβάζεις ταχύτητες στο κιβώτιο των 6 σχέσεων, σε συνδυασμό με τον υπέροχο ήχο που αναβλύζει από την εξάτμιση, η απόλαυση περνά σε νέα επίπεδα. Δυναμική και εθιστική, σε κάνει να νιώθεις ο βασιλιάς του δρόμου.

Τα νέα χρώματα του μοντέλου, οι αγωνιστικές λωρίδες και τα racing style καπάκια του κινητήρα ενισχύουν ακόμα περισσότερo την επιθετική της εμφάνιση και σε προκαλούν σε νέα απολαυστικά παιχνίδια ισχύος. Το ολοκαίνουριο πιρούνι διαθέτει ανοδιωμένα καπάκια και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου για να μπορείς να την προσαρμόσεις στο δικό σου στιλ οδήγησης. Παράλληλα, η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® διαθέτει επίσης ρύθμιση προφόρτισης ώστε να είναι εύκολες οι ρυθμίσεις, ανάλογα με το βάρος σου, το βάρος του συνεπιβάτη σου, καθώς και των αποσκευών σου.

Οι χειρολαβές του συνεπιβάτη είναι μικρές -σχεδόν αόρατες- ώστε να μην επηρεάζουν καθόλου το κοφτερό γυμνό στιλ της μοτοσυκλέτας. Για την κατασκευή της σέλας χρησιμοποιήσαμε ένα νέο πρωτοποριακό υλικό, το οποίο προσφέρει εξαιρετική άνεση στον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Η εξάτμιση είναι ελαφριά, κοντή, δυναμικά σχεδιασμένη και παρέχει μοναδικό ήχο που ενισχύει το δυναμικό της χαρακτήρα!

Αν ψάχνεις για διασκέδαση χωρίς όρια, τώρα ξέρεις που θα τη βρεις.

 

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2-κύλινδρος
Κυβισμός 471 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 48PS (35 Kw) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43 Nm / 7.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 192 κιλά
Φρένα E: Δίσκος wave 320 χιλ. (ABS)
Π: Δίσκος wave 240 χιλ. (ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.080 x 790 x 1.060 χιλ.
Ύψος σέλας 785 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 160 χιλ
Ρεζερβουάρ 16,7 λίτρα
Μέση κατανάλωση 29.47 χλμ/λτ
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Μονάδα Pro-Link με μονό αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 120/70 - ZR17M/C
Π: 160/60 - ZR17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ