-->
cbr_300r

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Σε σύγκριση με μεγαλύτερες δικύλινδρες μοτοσυκλέτες, η CBR300R είναι πιο συμπαγής και πιο ευέλικτη ως σύνολο τόσο για το νέο όσο και για τον πεπειραμένο αναβάτη και επιπλέον έχει σημαντικά χαμηλότερο κόστος απόκτησης και συντήρησης.

Η CBR300R βασίζεται σχεδιαστικά στην κορυφαία Super Sport της Honda, CBR1000RR με πιο γωνιώδες σχήμα, δυναμικό ολόσωμο φέρινγκ, καρίνα βαμμένη στο ίδιο χρώμα, διπλούς προβολείς και κεκλιμένη ουρά.

Bαρύτερος αντικραδασμικός άξονας και πιο στιβαρές βάσεις κινητήρα. Nέα χαρτογράφηση που χαρίζει άμεση απόκριση στο γκάζι σε όλο το φάσμα στροφών. Nέο τελικό εξάτμισης με ευχάριστο ήχο και στυλ μεγάλης μοτοσυκλέτας.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Μία αυθεντική σπορ, ελαφριά μοτοσυκλέτα μπορεί να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις καθώς επιτρέπει την πλήρη εκμετάλλευση και απόλαυση της αποδιδόμενης ισχύος. Για λιγότερο έμπειρους αναβάτες, αποτελεί την ιδανική πλατφόρμα βελτίωσης των οδηγικών ικανοτήτων τους, ενώ είναι και πιο οικονομική από κάθε άποψη – τιμή αγοράς & πάγιο κόστος κατοχής, συντήρηση, καύσιμα και ελαστικά – συγκρινόμενη με ισχυρότερες σπορ μοτοσυκλέτες. 

Η CBR250R που παρουσιάστηκε το 2011 αποτέλεσε το ιδανικό entry μοντέλο στη γκάμα Super Sport CBR της Honda. Οι συμπαγείς διαστάσεις, ο μονοκύλινδρος κινητήρας, εμφάνιση εμπνευσμένη από τις μεγαλύτερες CBR καθώς και η παραδοσιακά υψηλή ποιότητα κατασκευής Honda, της χάρισαν εξέχουσα θέση στην οικογένεια Super Sport της Honda.
 
Για το 2014 οι μηχανικοί της Honda επέστρεψαν στο σχεδιαστήριο και δημιούργησαν τη νέα CBR300R.
Η εξέλιξη της CBR300R κινήθηκε προς δύο κατευθύνσεις: την επίτευξη μεγαλύτερης ροπής και ισχύος και τη διαμόρφωση μιας ισχυρότερης ταυτότητας CBR, με πιο έντονες οπτικές ομοιότητες με τις μεγαλύτερες αδερφές, δίνοντας μία πιο μεστή γεύση στο όνομα CBR.

Πρώτον, ο υδρόψυκτος κινητήρας έχει τώρα χωρητικότητα 286 κ.εκ. χάρη στην αύξηση της διαδρομής του εμβόλου. Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί περαιτέρω για καλύτερη εκμετάλλευση της αυξημένης ισχύος και ροπής αλλά και εξισορρόπηση των κραδασμών που συνεπάγεται ο μεγαλύτερος κυβισμός. Η δουλειά των μηχανικών επικεντρώθηκε στην απόκριση του γκαζιού και την απόδοση της ισχύος, ενώ η νέα εξάτμιση σε στυλ CBR500R δεν συνιστά μόνο αισθητική αλλά και λειτουργική αναβάθμιση. Η CBR1000RR ενέπνευσε το σχεδιασμό της CBR300R. Οι διπλοί προβολείς αντιγράφουν εκείνους της μεγάλης CBR ενώ το επιθετικό σχήμα του φέρινγκ, του ρεζερβουάρ και της σέλας είναι αναμφίβολα CBR στυλ. Το κάτω μέρος του φέρινγκ είναι ομοιόμορφα βαμμένο προσδίδοντας αίσθηση κύρους στο σύνολο.

 

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας 4χρονος, μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος με 1ΕΕΚ και 4 βαλβίδες
Κυβισμός 286 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 22,7 kW @ 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 27,0 Nm @ 7.250 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6τάχυτο μηχανικό
Τελική μετάδοση Αλυσίδα
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 164 κιλά
Φρένα E: ABS-Μονός δίσκος 296 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα
Π: ABS-Μονός δίσκος 220 χλστ. με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.035 x 720 x 1.120 χλστ.
Ύψος σέλας 785 χλστ.
Απόσταση από το έδαφος 145 χλστ.
Ρεζερβουάρ 13 λίτρα
Μέση κατανάλωση 30,2 χλμ./λίτρο (μέτρηση WMTC)
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 37 χλστ. με διαδρομή 130 χλστ.
Π: Μονό αμορτισέρ με ψαλίδι Pro-Link - διαδρομής 107 χλστ.
Ελαστικά E: 110/70-17
Π: 140/70-17
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Όλες οι προδιαγραφές είναι προσωρινές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση
** Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι τιμές που διατίθενται συνιστούν αποτελέσματα δοκιμών της Honda σε τυποποιημένες συνθήκες, όπως προβλέπονται από την WMTC. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε κυλιόμενο διάδρομο, χρησιμοποιώντας τη βασική έκδοση της μοτοσικλέτας με έναν μόνο αναβάτη και χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Η πραγματική κατανάλωση καυσίμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, τη συντήρηση της μοτοσικλέτας, τις καιρικές και οδικές συνθήκες, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση πρόσθετων αξεσουάρ, τη φόρτωση, το βάρος αναβάτη και συνεπιβάτη και άλλους παράγοντες.

 

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ