crf1000
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Kρατάει ζωντανό το πνεύμα του Dakar. H νέα Africa Twin CRF1000L είναι μια μοτοσυκλέτα τόσο εντυπωσιακή, όσο και η ίδια η έρημος από την οποία είναι εμπνευσμένη.

Στενό & στιβαρό προφίλ με κοφτερές γραμμές που είναι σαφώς επηρεασμένες από τα off-road μοντέλα CRF. Ελαφριά & ευέλικτη με πολύ καλή αεροδυναμική προστασία για ενθουσιώδη οδήγηση και στις καθημερινές μετακινήσεις.

Με DNA Honda & κορυφαία τεχνολογία που ταιριάζει σε μία βασίλισσα. Μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο & προαιρετικό σύστημα διπλού συμπλέκτη DCT με επιλογή χειροκίνητης (σειριακό κιβώτιο) ή αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων, ανάλογα με το έδαφος που κινείστε.

Έχει διαφορά όταν οδηγείς έναν αληθινό θρύλο.

Το πνεύμα της ερήμου ξυπνά και αναβιώνει στην ολοκαίνουρια Africa Twin CRF1000L. Παραμένοντας πιστή στις ρίζες της, που είναι απόλυτα συνυφασμένες με την ιστορία του Dakar, η νέα “Αφρικάνα” είναι μια άνετη μοτοσυκλέτα για ταξίδια, αλλά και εξαιρετικά πρακτική στην καθημερινή μετακίνηση. Μία δυνατή και ευέλικτη μοτοσυκλέτα που θα σε οδηγήσει με ασφάλεια, ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα εδάφη, έτοιμη να σου δείξει την αληθινή περιπέτεια και να διεγείρει όλες σου τις αισθήσεις.

Ο δυνατός κινητήρας των 1000κ.εκ. με τους δύο κυλίνδρους σε σειρά, διαθέτει την ίδια 4-βάλβιδη κεφαλή Unicam που χρησιμοποιούν όλα τα μοντέλα CRF και αποδίδει άφθονη ροπή καθώς και συγκλονιστική επιτάχυνση για μοναδικές οδηγικές απολαύσεις.

Διαθέτει μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο, αλλά και προαιρετικό σύστημα διπλού συμπλέκτη DCT (Dual Clutch Transmission), το οποίο προσφέρει την επιλογή χειροκίνητης (σειριακό κιβώτιο) ή αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων - ανάλογα με το έδαφος που κινείστε - με τέσσερις επιλογές αυτόματης μετάδοσης, την ‘D’ mode για κίνηση στον ανοικτό δρόμο με μεγάλη οικονομία και την ‘S’ mode (τριπλή επιλογή) για πιο σπορ επιδόσεις.

Oι εκτός δρόμου δυνατότητές της ενισχύονται ακόμη περισσότερο με το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC) και το ABS που λειτουργούν όχι μόνο σε συνεργασία αλλά και αυτόνομα, παρέχοντας μέχρι 80 διαφορετικούς συνδυασμούς ώστε να προσαρμόσεις ιδανικά την απόδοση της μοτοσυκλέτας ανάλογα με τον δικό σου τρόπο οδήγησης αλλά και τις οδικές συνθήκες.

Είναι ελαφριά και ευέλικτη με πολύ καλή αεροδυναμική προστασία, ιδανική για καθημερινή χρήση. Το ρεζερβουάρ καυσίμων 18,8 λίτρων σε συνδυασμό με την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου προσφέρει αυτονομία 400 περίπου χιλιόμετρων ώστε η περιπέτεια να μη σταματά ποτέ!

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 2 κύλινδροι σε σειρά με στρόφαλο 270° και uni-cam
Κυβισμός 998 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 95 PS (75 kW) / 7.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 98 Nm / 6.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο
[6-τάχυτο DCT με επιλογές on και off-road]***
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 228 kg*, 232 kg**, 242 kg***
Φρένα E: Δύο πλευστοί υδραυλικοί δίσκοι wave 310 χιλ. με κέντρο αλουμινίου, ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων και μεταλλικά τακάκια, [ABS]** [ABS]***
Π: Υδραυλικός δίσκος wave 256 χιλ. με δαγκάνα 1 εμβόλου και μεταλλικά τακάκια.
Επίσης λεβιές χειρόφρενου στο μοντέλο DCT με επιπρόσθετη δαγκάνα 1 εμβόλου, [ABS]** [ABS & Χειρόφρενο]***
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.335 x 875(930)**(930)*** x 1.475 χιλ.
Ύψος σέλας 870/850 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 250 χιλ.
Ρεζερβουάρ 18,8 λίτρα
Κατανάλωση καυσίμου 21.7 χλμ/λτ (WMTC),21.8 χλμ/λτ (WMTC)***
Εκπομπές ρύπων CO2 109g/km
Ανάρτηση Ε: Showa ανεστραμμένο πιρούνι 45 χιλ. με υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση DF (ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης), διαδρομή 230 χιλ.              
Π: Monoblock ψαλίδι αλουμινίου και Pro-Link με μονό αμορτισέρ, υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης, διαδρομή 220 χιλ.
Ελαστικά E: 90/90-21 με σαμπρέλα
Π: 150/70-R18 με σαμπρέλα
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

**ABS version

***ABS / DCT version

 

 • Touring Pack

  • Τριπλέτα βαλιτσών: κεντρική βαλίτσα 35lt, πλαϊνές βαλίτσες 30 και 40 lt
  • Ψηλή ζελατίνα
  • Κεντρικό σταντ
  • Θερμαινόμενα γκριπ
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V
  • Εκτροπέας αέρα (ψηλά)
  • Εκτροπέας αέρα (χαμηλά)
  • Σετ φώτων ομίχλης (περιλαμβάνονται τα προστατευτικά κάγκελα)
  • Μαρσπιέ συνεπιβάτη με λαστιχένιο αντικραδασμικό υλικό
  • Σχάρα κεντρικής βαλίτσας
  • Κιτ κλειδαριάς κεντρικής βαλίτσας
  • Μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη

  Ενδεικτική Τιμή: 2.070€

  Touring-Pack

 • Travel Pack

  • Τριπλέτα βαλιτσών: κεντρική βαλίτσα 35lt, πλαϊνές βαλίτσες 30 και 40 lt
  • Ψηλή ζελατίνα
  • Κεντρικό σταντ
  • Σχάρα κεντρικής βαλίτσας
  • Κιτ κλειδαριάς κεντρικής βαλίτσας
  • Μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη

  Ενδεικτική Τιμή: 950€

  Travel-Pack

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ