-->
vfr1200x_abs

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η V4 ναυαρχίδα υψηλού τουρισμού και περιπέτειας της Honda έχει βελτιωθεί με: σύστημα Selectable Torque Control, νέα φλας αυτόματης απενεργοποίησης, νέο σχεδιασμό κλειδιού, επανασχεδιασμένη σέλα, τώρα διαθέσιμη και σε νέους χρωματισμούς

Η φιλοσοφία για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας συνοψίζεται στην έννοια “σοφιστικέ σκληροτράχηλη”. Οι μηχανικοί έφτιαξαν μια μοτοσυκλέτα ιδανική για όλες τις χρήσεις με μοναδικό σχεδιασμό υψηλού κύρους σε συνδυασμό με καινοτόμα τεχνολογία.

Το νέο σύστημα Selectable Torque Control της Honda εάν ανιχνεύσει διαφορά στην ταχύτητα μεταξύ εμπρός και πίσω τροχού μειώνει στιγμιαία την ισχύ του κινητήρα κάτι που εξασφαλίζει απρόσκοπτο και διακριτικό έλεγχο της πρόσφυσης.

‘Σοφιστικέ σκληροτράχηλη’…

Πρωταρχικός στόχος του μοντέλου ήταν η βελτίωση της άνεσης, η εξέλιξη της υπάρχουσας τεχνολογίας της Crosstourer και κάποιες ακόμη μικρές πινελιές. Το νέο σύστημα Selectable Torque Control της Honda επιτρέπει στον αναβάτη να επιλέγει από τρία διαφορετικά επίπεδα ελέγχου της ροπής του κινητήρα, το σύστημα μπορεί να απενεργοποιηθεί κατά βούληση. Το εξατάχυτο κιβώτιο DCT της Honda έχει βελτιωμένο λογισμικό που του χαρίζει ακόμη πιο άμεση και φυσική απόδοση, τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και σε ένα μονοπάτι.

Υιοθετήθηκαν επίσης τα μοναδικά φλας της Honda που απενεργοποιούνται αυτόματα. Ανιχνεύουν ένα συνδυασμό παραμέτρων, όπως απόσταση, χρόνο και ταχύτητα τροχού λειτουργώντας απρόσκοπτα σε κάθε περίσταση - μετά από στρίψιμο ή προσπέραση.

Η σέλα έχει επανασχεδιαστεί για να παρέχει καλύτερη άνεση στον αναβάτη και να του επιτρέπει να πατά πιο γερά στο έδαφος. Το νέο κλειδί κυματοειδούς σχεδιασμού, είναι πλέον στο βασικό εξοπλισμό.

Η σειρά των αξεσουάρ - ένας τομέας ιδιαίτερα σημαντικός σε μοτοσυκλέτες περιπέτειας - έχει εμπλουτιστεί με νέα μπαγαζιέρα, θερμαινόμενα γκριπ και χαμηλή σέλα.

Η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας έχει βελτιωθεί για το 2015 με την εισαγωγή νέων χρωματικών συνδυασμών, όπως Digital Silver Metallic & Pearl Glare White.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4χρονος, V4 76°, UNICAM και 16 βαλβίδες
Κυβισμός 1.237 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 129Hp (95kW) @ 7,750rpm (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 126Nm @ 6,500rpm (95/1/EC)
Ταχύτητες 6
Τελική μετάδοση Άξονας
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος* Μηχανικό: 275kg
DCT: 285kg
Φρένα E: Συνδυασμένο ABS. Δύο δίσκοι 310mm
Π:Συνδυασμένο ABS. Μονός δίσκος 276mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.285χλστ. x 915χλστ. x 1.335χλστ.
Ύψος σέλας 850 χλστ.
Απόσταση από το έδαφος 180 χλστ.
Ρεζερβουάρ 21,5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 16,7 χλμ./λίτρο (Δοκιμή σε D-Mode WMTC mode)
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χλστ. με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς
Π: Pro-Link , μονό αμορτισέρ με θάλαμο απόσβεσης αερίου, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση
Ελαστικά E: Tubeless με ακτίνες 19M/C x MT2.50 110/80-R19
Π: Tubeless με ακτίνες 17M/C x MT4.00 150/70-R17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**Όλες οι προδιαγραφές είναι προσωρινές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση
*** Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι τιμές που διατίθενται συνιστούν αποτελέσματα δοκιμών της Honda σε τυποποιημένες συνθήκες, όπως προβλέπονται από την WMTC. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε κυλιόμενο διάδρομο, χρησιμοποιώντας τη βασική έκδοση της μοτοσυκλέτας με έναν μόνο αναβάτη και χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Η πραγματική κατανάλωση καυσίμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας, τις καιρικές και οδικές συνθήκες, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση πρόσθετων αξεσουάρ, τη φόρτωση, το βάρος αναβάτη και συνεπιβάτη και άλλους παράγοντες.
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ