Adventure | CRF 1100L AFRICA TWIN
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
CRF 1100L AFRICA TWIN
FORGED THROUGH ADVENTURE
Muted

CRF 1100L AFRICA TWIN

Line
Pure off-road performance
CRF 1100L AFRICA TWIN
CRF1100L1

ΓΕΝΗΜΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ, ΣΕ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΖΩΗ

Εξελιγμένη μέσα από την περιπέτεια.

Ήρθε η στιγμή να απογειωθείς. Να απελευθερωθείς από όλα και να νιώσεις τα λάστιχά σου να βυθίζονται στο χώμα, αναζητώντας την ιδανική πρόσφυση ενώ πραγματοποιείς την τέλεια απόδραση. Η μοτοσυκλέτα σου είναι ο συνεργάτης που πάντα επιθυμούσες και λειτουργεί σαν προέκταση του εαυτού σου.
Αυτή είναι η Africa Twin. Ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας της έχει σφυρηλατηθεί μέσα από αμέτρητα δύσκολα χιλιόμετρα. Και σου υπόσχεται το ταξίδι της ζωής σου. Το μόνο που μένει είναι να γίνει δική σου και να ανοίξεις το γκάζι απολαμβάνοντας τον εθιστικό ήχο του δικύλινδρου κινητήρα και του συστήματος εξάτμισης 2 σε 1.

CRF1100LCRF1100L

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΕΤΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ

Αγαπάς τις προκλήσεις. Το ίδιο κι εμείς.

Θέλαμε να δοκιμάσουμε τα όρια του εφικτού. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την Africa Twin, για να υπερβούμε τα όρια. Η αστείρευτη ροπή του κινητήρα στις μεσαίες στροφές - για άμεση και γραμμική απόκριση όταν ανοίγεις το γκάζι - ολοκληρώνεται με εκπληκτική ευστροφία μέχρι το κόκκινο. Και η εξάτμιση αγωνιστικού σχεδιασμού αναπνέει ελεύθερα με ένα συντονισμένο ηχητικό κρεσέντο.

Έλεγχος IMU

Μία μονάδα IMU (Inertial Measurement Unit) 6 αξόνων παρακολουθεί συνεχώς τη δυναμική κίνηση ώστε να διαχειρίζεται με ακρίβεια το Honda Selectable Torque Control (HSTC), τον έλεγχο ανύψωσης τροχού (Wheelie Control) και το φρένο κινητήρα (Engine Brake) μέσα από τέσσερα προεπιλεγμένα προγράμματα (riding modes) και δύο user modes που παραμετροποιεί ο ίδιος ο χρήστης. Το Cornering ABS προσφέρει αυξημένη προστασία στο δρόμο και περιλαμβάνει μία ρύθμιση off-road αλλά και τη δυνατότητα απενεργοποίησης του ABS στον πίσω τροχό.

CRF1100L

Έξυπνες κινήσεις

Όταν δεν είσαι αφοσιωμένος στο δρόμο μπροστά σου, μπορείς να ρίχνεις ματιές στα όργανα της Africa Twin - και για την περίπτωση επιλέξαμε μία οθόνη αφής TFT 6,5”, με Apple CarPlay® και συνδεσιμότητα Bluetooth. Το προαιρετικό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Dual Clutch Transmission (DCT) προσφέρει μηχανικές και αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων, ενώ προσθέσαμε και ένα διακόπτη G για πιο άμεσες αλλαγές σε συνθήκες εκτός δρόμου.

CRF1100L
CRF1100L

ΓΝΗΣΙΕΣ OFF-ROAD ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το πλαίσιο, το σώμα και η θέση οδήγησης συνδυάζονται ιδανικά για off-road έλεγχο.

Ο έλεγχος είναι το παν στο χώμα. Γι’ αυτό, το ελαφρύ πλαίσιο, το αλουμινένιο ψαλίδι με σχεδίαση που προέρχεται από την CRF 450R και το αλουμινένιο πίσω υποπλαίσιο συνδυάζονται αρμονικά με το ρυθμιζόμενο εμπρός πιρούνι της Showa και το πίσω αμορτισέρ. Η θέση οδήγησης, επίσης, είναι προσαρμοσμένη για εύκολο χειρισμό με καθιστή και όρθια στάση, με ψηλά τοποθετημένο τιμόνι και λεπτότερη σέλα. Το στιβαρό, τύπου rally σώμα της μοτοσυκλέτας είναι επίσης λεπτό με συμπαγές εμπρός φέρινγκ και ζελατίνα. Οι διπλοί full LED προβολείς περιλαμβάνουν αυτόματα φώτα ημέρας DRL για άριστη και αδιάλειπτη ορατότητα ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

CRF1100L CRF1100L
CRF1100L1
CRF1100L

OFF ROAD RIDING WITH HONDA DCT

-ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Book a test ride
TEST RIDE
Κλείσε ένα test ride με την αγαπημένη σου HONDA
TEST RIDE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου
ΦΥΛΛΑΔΙΑ