10/5/2021
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ HONWAVE

Το νερό σε περιμένει


Η δημοφιλής σειρά φουσκωτών σκαφών Honwave εξελίσσεται και ανανεώνεται στιλιστικά.

Τα φουσκωτά σκάφη Honwave παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2004, με επιλογές μήκους από δύο έως και τέσσερα μέτρα με πολλαπλές επιλογές δαπέδου. Έκτοτε δεν σταματήσαμε να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τη σειρά μας, βασιζόμενοι στα σχόλια των πελατών μας και των εμπόρων. Έτσι, είμαστε σε θέση να σου παρέχουμε ένα απόλυτα αξιόπιστο σκάφος, κατασκευασμένο από υλικά ανώτερης ποιότητας, προσφέροντάς σου άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία και αντοχή.

Η ανανεωμένη σειρά Honwave σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και τη μέγιστη απόλαυση σε κάθε διαδρομή.

Η βελτιωμένη ποιότητα, αντοχή και η μοντέρνα εμφάνιση χαρακτηρίζουν όλα τα φουσκωτά της σειράς που κατασκευάζονται από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας ύφασμα PVC, εξασφαλίζοντας μέγιστη ανθεκτικότητα και απόλυτη χρηστικότητα.

Δύο επιλογές δαπέδου είναι διαθέσιμες, δάπεδο αλουμινίου ή φουσκωτό δάπεδο σχήματος V, ώστε να επιλέξετε τον καταλληλότερο τύπο για εσένα.

Μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται νέες λαβές τύπου D, σχεδιασμένες για μεγαλύτερη άνεση και ακόμη μεγαλύτερη αντοχή. Οι χρωματικοί σχεδιασμοί έχουν ανανεωθεί επίσης – με ενιαίες μπλε γραμμές κατά μήκος των φουσκωτών σωλήνων και καθίσματα σε γκρι χρώμα.

Τα κουπιά πλέον αποθηκεύονται στο εσωτερικό τμήμα του σκάφους, εξασφαλίζοντας επιπλέον άνεση και προστατεύοντας τα κουπιά και τα κλιπ τους από τη διάβρωση. Για ακόμη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, το ράουλο άγκυρας έχει ανασχεδιαστεί αποτρέποντας ζημιές στο σχοινί.

Παρακολουθήσε το video με όλα τα νέα χαρακτηριστικά της σειράς φουσκωτών σκαφών Honwave :