Disclaimer: Κάποιες φωτογραφίες απεικονίζουν μοντέλο μη Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και από παλιότερα ΜΥ. Στην Ευρώπη διατίθεται με κάθισμα συνεπιβάτη και τον απαιτούμενο από το νόμο εξοπλισμό ασφάλειας.
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

CMX 500 REBEL: Απλή και ανόθευτη

CUSTOM ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ

Μία ‘bobber’ μοτοσυκλέτα που συνδυάζει αυθεντική, παραδοσιακή εμφάνιση με σύγχρονη τεχνολογία.

CMX500_REBEL
CMX500_REBEL

ΝΙΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Βάλτε την υπογραφή σας.

Η CMX500 Rebel είναι συνώνυμη με την ελευθερία για όλους τους αναβάτες, κυρίως τους κατόχους διπλώματος Α2. Με έναν ισχυρό, υγρόψυκτο, παράλληλο δικύλινδρο κινητήρα, χαμηλό πλαίσιο και αναβαθμισμένα συστήματα ανάρτησης, φωτισμού, άνεσης και απεικόνισης πληροφοριών, είναι μία εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα - λευκός καμβάς - και έτοιμη να υλοποιήσει τη φαντασία σου.

ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Η Rebel ακολουθεί διαφορετικό δρόμο.

Με τη χρήση ενός επιτυχημένου, παράλληλου δικύλινδρου κινητήρα, η απόκριση είναι φιλική, ομαλή και γραμμική - ιδανική για κατόχους μίας μικρότερης μοτοσυκλέτας που επιθυμούν να ανέβουν κατηγορία. Η νέα εξάτμιση βοηθά στη συμμόρφωση με τις προδιαγραφές EURO5, ενώ η προσθήκη ενός μονόδρομου συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης (Assist/Slipper) βελτιώνει τη διαδικασία αλλαγών σχέσεων με ελαφρύτερη κατά 30% αίσθηση στη μανέτα. Η θέση οδήγησης είναι ξεκούραστη χάρη στο εργονομικό τρίγωνο που σχηματίζεται από τις αποστάσεις σέλας - τιμονιού - μαρσπιέ, και καθιστά τη μοτοσυκλέτα άνετη για τον αυτοκινητόδρομο. Ακόμα και στις χαμηλές ταχύτητες, η Rebel παραμένει άνετη και εύκολα διαχειρίσιμη.

CMX500_REBEL CMX500_REBEL
CMX500_REBEL
CMX500_REBEL
CMX500_REBEL

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

Παράλληλος δικύλινδρος με τεράστιες δυνατότητες στο δρόμο.

Ξεφεύγοντας από την υψηλόστροφη φιλοσοφία επιδόσεων της CBR500R, μία αναθεωρημένη χαρτογράφηση του συστήματος ψεκασμού καυσίμου PGM-FI χαρίζει στον κινητήρα της Rebel τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Με άμεση απόκριση από τις χαμηλές στροφές, θηριώδη ροπή 43,2Nm στις 6.000 σαλ. και με μέγιστη ισχύ 34kW (46.2 PS) στις 8.500 σαλ. προσφέρει ικανοποιητική επιτάχυνση και άριστες επιδόσεις στον ανοιχτό δρόμο.

Το κατάλληλο soundtrack.

Η 2-1 εξαγωγή συνοδεύεται από δύο θαλάμους αντήχησης και τελικό διαμέτρου 120 χλστ. τύπου ‘shotgun’. Ο κινητήρας συμφωνεί με τα πρότυπα εκπομπών EURO5. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της νέας σχεδίασης του εσωτερικού και του νέου αισθητήρα LAF, ενώ ο ήχος που παράγεται έχει ένα βαθύ παλμό χάρη στην διαφορά φάσης της ανάφλεξης κατά 180°.

CMX500_REBEL

Επιταχύνετε αλλάζοντας σχέσεις στο εξατάχυτο κιβώτιο και θα εκπλαγείτε από τη δύναμη του κινητήρα.

Αρκετά λεπτή για να ελίσσεται με ευκολία στην κυκλοφορία της πόλης, με χαμηλό ύψος σέλας για άνεση και εύκολο χειρισμό. Ταξιδέψτε άνετα όπου και όταν θέλετε. Η CMX500 Rebel γεφυρώνει έξυπνα το κενό μεταξύ μιας μικρής και μιας μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσυκλέτας.

CMX500_REBEL

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ