AFRICA-TWIN-20MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank
Γεννημένη στην έρημο, έτοιμη για οπουδήποτε!
Είναι η ώρα για να είσαι πραγματικά ελεύθερος, για να αισθανθείς τα ελαστικά να αγκαλιάζουν το χώμα και να φύγεις προς το άγνωστο. Η μοτοσυκλέτα σου είναι ένα εργαλείο, που την ώρα που την οδηγείς γίνεστε ένα. Αυτή είναι η Africa Twin. Βελτιωμένη μέσα από εμπειρίες αμέτρητων χιλιομέτρων.
Για την βόλτα μιας ζωής!

Πλήρως αναβαθμισμένη, ελαφρύτερη, ισχυρότερη και με πολλές νέες τεχνολογίες

Οι αναβάτες έχουν στη διάθεσή τους το βέλτιστο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσουν κάθε είδους περιπέτεια, σε εκτός δρόμου διαδρομές αλλά και στην άσφαλτο.

Προηγμένη τεχνολογία για να δημιουργήσεις νέα όρια! Νέος, παράλληλος δικύλινδρος κινητήρας προδιαγραφών Euro5 αποδίδει μέγιστη ισχύ 102hp και μέγιστη ροπή 105Nm. Ελαφρύτερη κατά 4 κιλά, χάρη στα μέτρα μείωσης βάρους σε κινητήρα, πλαίσιο και ψαλίδι.

Ενδεικτική τιμή CRF1100 Africa Twin :
21YM / Sp. Color: 15.330€ / 15.630€
DCT 21YM / Sp. Color : 16.690€ / 16.990€

 

Σου αρέσουν οι προκλήσεις; Το ίδιο και σε εμάς.

Ακονίζοντας ακόμα περισσότερο τις γνήσιες εκτός δρόμου ικανότητές της, η νέα CRF1100L Africa Twin έχει γίνει κομψότερη, με ένα νέο, εντυπωσιακό στυλ, πιο λεπτό ρεζερβουάρ καυσίμου και στενότερη σέλα κατά 40χιλ, που ρυθμίζεται ως προς το ύψος μεταξύ 850 χιλ. ή 870 χιλ. Η χαμηλή ζελατίνα επιτρέπει στον αναβάτη να κινείται εμπρός/πίσω ελεύθερα, είτε κάθεται, είτε ισορροπεί στα μαρσπιέ. Οι compact χούφτες και η προστατευτική ποδιά ολοκληρώνουν την πιο μοντέρνα εμφάνιση, και παράλληλα συμβάλλουν στη συνολική μείωση βάρους των 4 κιλών. Ο κατά 10% αυξημένος λόγος ισχύος προς βάρος προσφέρει ένα νέο επίπεδο δυναμικών επιδόσεων.

Στο DCT της νέας Africa Twin, η λειτουργία ανίχνευσης των κλίσεων κατά τις στροφές (‘cornering detect’) γίνεται μέσω της IMU, επιτρέποντας ακόμα πιο φυσικές αλλαγές σχέσεων στο αυτόματο ‘D’ ή ‘S’ mode.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας SOHC, υγρόψυκτος, 4-χρονος 8-βάλβιδος παράλληλος δικύλινδρος με στρόφαλο 270° και Uni-cam
Κυβισμός 1084 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 102hp στις 7.500 σαλ.
Μέγιστη Ροπή 105Nm στις 6.250 σαλ.
Ταχύτητες 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο 
[6-τάχυτο DCT με επιλογές on και off-road]
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 226 κιλά (DCT 236 κιλά)
Φρένα E: Δύο πλευστοί κυματοειδείς δίσκοι 310 χλστ. με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες, αλουμινένια κέντρα και τακάκια από πυροσυσσωματωμένο μέταλλο.
Π: Κυματοειδής δίσκος 256 χλστ. με δαγκάνα ενός εμβόλου και τακάκια με πυροσυσσωματωμένο μέταλλο. Πίσω ABS με mode απενεργοποίησης.
ABS: 2κάναλο με IMU Επιλέξιμο ABS MODE με ρύθμιση on-road και off-road
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.330 χλστ. x 960 χλστ.x 1.395 χλστ.
Ύψος σέλας 850/870 χλστ. (χαμηλή σέλα 825 χλστ., ψηλά σέλα 895 χλστ.) (προαιρετικά)
Απόσταση από το έδαφος 250 χλστ
Ρεζερβουάρ 18,8 λίτρα
Κατανάλωση καυσίμου MT 4.9 λίτρα/100 χλμ. (20,4 χλμ./λίτρο)  , DCT 4.8 λίτρα/100 χλμ (20,8 χλμ./λίτρο) 
Εκπομπές ρύπων CO2 112 γρ./χλμ. MT - 110 γρ./χλμ. DCT
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι cartridge Showa 45mm με περιστροφική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης και επαναφοράς, διαδρομή.
Π: Μονοκόμματο χυτό αλουμινένιο ψαλίδι με μοχλικό Pro-Link, αμορτισέρ αερίου της Showa, περιστροφική υδραυλική ρύθμιση προ-φόρτισης και ρυθμίσεις απόσβεσης επαναφοράς και συμπίεσης, διαδρομή 220 mm.
Ελαστικά E: 90/90-21M/C 54H (tube, με αεροθάλαμο) (Bridgestone Battlax Adventurecross Tourer AX41T / Metzler Karoo Street).
Π: 150/70R18M/C 70H (tube, με αεροθάλαμο) (Bridgestone Battlax Adventurecross Tourer AX41T / AX41T Metzler Karoo Street).
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ