Παρακάτω απεικονίζονται χρωματισμοί του 2023, αλλά και προηγούμενων ΜΥ
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

FORZA 750: To απόλυτο GT scooter

Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας για το απόλυτο GT scooter; Αναλύσαμε και εξετάσαμε όλα τα στοιχεία κλειδιά. Και καταλήξαμε στα εξής: πρωταρχική απαίτηση είναι οι συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις ώστε να ελίσσεται στην κυκλοφορία και να παρκάρεται εύκολα, σε συνδυασμό με ένα υψηλό επίπεδο άνεσης για δύο άτομα και αρκετό χώρο για τα πόδια του αναβάτη. Το ελκυστικό στυλ που μαγνητίζει την προσοχή εν κινήσει, αλλά και όταν αυτό είναι σταματημένο, βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων.

ΟΘΟΝΗ TFT
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΟΘΟΝΗ TFT

Οθόνη TFT πολλαπλών λειτουργιών

Η έγχρωμη οθόνη TFT προσφέρει απόλυτο έλεγχο. Μπορείς να διαχειριστείς τις λειτουργίες οδήγησης γρήγορα και εύκολα, καθώς και να προσαρμόσεις τις πληροφορίες που εμφανίζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Premium σχεδιασμός

Το Forza 750 είναι αρκετά συμπαγές για να περνάει μέσα από την κίνηση και να παρκάρει με ευκολία. Επίσης είναι άνετο για οδήγηση με συνεπιβάτη με άφθονο χώρο για τα πόδια του αναβάτη. Διαθέτει στυλ που τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν πάς. Ένας απολαυστικός, δυνατός κινητήρας με άφθονη δύναμη είναι απαραίτητος, όπως και ένα πλαίσιο που ανεβάζει την οδική συμπεριφορά, με εξαιρετική. Επίσης διαθέτει πρακτική αποθήκευση 22 λίτρων κάτω από το κάθισμα, κατάλληλο για την αποθήκευση ενός full face κράνος και μια υποδοχή USB Type-C και ένα εύκολα προσβάσιμο ντουλαπάκι γαντιών. Το Forza 750 είναι ιδανική μοτοσυκλέτα για τις καθημερινές μετακινήσεις σου.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδιασμένο για να σε υποστηρίζει

Υπάρχουν τρεις προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης για να διαλέξεις και επίσης η επιλογή προσαρμογής(USER). Η λειτουργία USER σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε τον κινητήρα του Forza 750 και να αλλάξετε την απόδοση και τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Με την επιλογή ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι ταχυτήτων (τώρα με συμπλέκτη ολίσθησης) ή ενός μοναδικού, εξατάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη (DCT), δεν θα χάσεις ποτέ αυτή τη συναρπαστική σύνδεση με την μοτοσυκλέτα σου. Για πλήρη έλεγχο, τα επίπεδα Honda Selectable Torque Control (HSTC) έχουν επεκταθεί με βελτιωμένη διαχείριση πρόσφυσης των τροχών. Η λειτουργία Emergency Stop Signal (ESS) ενεργοποιείται όταν φρενάρεις δυνατά, ειδοποιώντας τους άλλους χρήστες του δρόμου πίσω.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Απολαυστικός, εύχρηστος, ροπάτος κινητήρας

Το Forza 750 προσφέρει δυνατή επιτάγχυνση από την εκκίνηση σε κάθε ταχύτητα και εύκολη πορεία σε ταχύτητα αυτοκινητόδρομου. Με μέγιστη ισχύ 43,1 kW και ροπή 69 Nm το Forza 750 συνδυάζει επιδόσεις με εξαιρετική οικονομία καυσίμου. Μια αυτονομία 370 km μπορεί να επιτευχθεί από τη ντεπόζιτο 13,2 λίτρων. Επιπλέον, η μετατροπη σε 35 kW είναι επίσης εφικτή για κατόχους άδειας Α2.

FORZA 750
EARLY RISERS - FORZA RIDERS
Muted

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζει
FORZA 750 TRAVEL PACK
FORZA750 URBAN PACK

FORZA 750 TRAVEL PACK

FORZA750 URBAN PACK

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ