AFRICA-TWIN-ADVENTURE-SPORTS
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Με έντονα χρώματα και σπέσιαλ γραφικά, η CRF1000L Adventure Sports δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 30η επέτειο της Africa Twin. Και έτσι, η ιστορία της περιπέτειας συνεχίζεται.

Διαθέτει ψηλότερη θέση οδήγησης από την προηγούμενη έκδοση, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, θερμαινόμενα γκριπ, μεγαλύτερο φέρινγκ και ζελατίνα και μεγαλύτερη διαδρομή αναρτήσεων.

Είναι εξοπλισμένη με όλα τα κορυφαία εξαρτήματα και ηλεκτρονικά συστήματα της CRF1000L και ακόμη περισσότερες δυνατότητες για περιπέτεια χωρίς συμβιβασμούς.

Ειδική τιμή προσφοράς:
AfricaTwin Adventure *sp. color: 16.390€
AfricaTwin Adventure DCT *sp. color: 17.000€

 

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να προσθέσεις σε μια Africa Twin για να την κάνεις ακόμη καλύτερη.

Για το 2018 η Honda παρουσιάζει μια Adventure Sports έκδοση με πιο χωματερό και «περιπετειώδη» χαρακτήρα, μεγαλύτερης χωρητικότητας ρεζερβουάρ που παρέχει αυτονομία για 500 χιλιόμετρα οδήγησης.

Με ειδικό χρωματισμό και σπέσιαλ γραφικά, η CRF1000L Adventure Sports είναι η μοτοσυκλέτα που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την 30η επέτειο της Africa Twin. 30 χρόνια αργότερα και η θρυλική Africa Twin 650 που σημάδεψε το τέλος της δεκαετίας του ’80, αλλά και η Africa Twin 750 του 1990, επιστρέφουν στη μνήμη των τυχερών που έζησαν το ξεκίνημα ενός θρύλου.

Η CRF1000L Adventure Sports διαθέτει όλα τα κορυφαία εξαρτήματα και ηλεκτρονικά συστήματα της CRF1000L και τα συνδυάζει με ακόμη περισσότερες δυνατότητες για περιπέτεια χωρίς συμβιβασμούς. Στην άσφαλτο και το χώμα, λειτουργεί υποδειγματικά και επιτρέπει πολύωρη εξερεύνηση σε κάθε τι γνωστό ή άγνωστο.

Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται και η νέας γενιάς Africa Twin ανοίγει ένα ακόμη συναρπαστικό κεφάλαιο. Είσαι έτοιμος να λερωθείς;

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος, 2 κύλινδροι σε σειρά
Κυβισμός 998 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 95,2PS (70 kW) / 7.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 99 Nm / 6.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο 
[6-τάχυτο DCT με επιλογές on και off-road]***
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 243 κιλά (ABS), 253 κιλά (DCT)
Φρένα E: Δύο πλευστοί υδραυλικοί δίσκοι wave 310 χιλ. με κέντρο αλουμινίου, ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων και μεταλλικά τακάκια, [ABS]** [ABS]***
Π: Υδραυλικός δίσκος wave 256 χιλ. με δαγκάνα 1 εμβόλου και μεταλλικά τακάκια.
Επίσης λεβιές χειρόφρενου στο μοντέλο DCT με επιπρόσθετη δαγκάνα 1 εμβόλου, [ABS]** [ABS & Χειρόφρενο]***
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)  2.340 x 930 x 1.570 χιλ
Ύψος σέλας 900/920 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 270 χιλ.
Ρεζερβουάρ 24,2 λίτρα
Κατανάλωση καυσίμου MT 21,7 χλμ/λτ , DCT 21,8 χλμ/λτ (WMTC)
Εκπομπές ρύπων CO2 109 γρ/χλμ
Ανάρτηση Ε: Showa ανεστραμμένο πιρούνι 45 χιλ. με υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση DF (ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης), διαδρομή 252 χιλ.
Π: Ψαλίδι αλουμινίου και Pro-Link με μονό αμορτισέρ, υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης και ρύθμιση επαναφοράς και συμπίεσης, διαδρομή 240 χιλ.
Ελαστικά E: 90/90-21 με σαμπρέλα
Π: 150/70-R18 με σαμπρέλα
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

**ABS version

***ABS / DCT version

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ