CB1000R-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CB1000R είναι η μεγαλύτερη σε κυβισμό μοτοσικλέτα της σειράς Neo Sports Café. Σπορ χαρακτήρας και απαλλαγμένη από τα περιττά εξαρτήματα, φέρνει τον επιβλητικό κινητήρα σε πρώτο πλάνο και προκαλεί τις αισθήσεις.

Γυμνή και λιτή, με ανεστραμμένο πιρούνι SFF-BP της Showa, δισκόφρενα με ακτινικές δαγκάνες, απίθανο στυλ, γραφικά, προβολέα LED και μοναδικής αισθητικής τελικό εξάτμισης, μοιάζει το απόλυτο όπλο της δυναμικής οδήγησης.

Εξοπλισμένη με νέο ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού (Throttle by Wire – TBW), εξασφαλίζει τέλεια απόδοση ισχύος και διαθέτει τέσσερα riding modes, ώστε να μπορεί ο αναβάτης να επιλέξει τον τρόπο που θα οδηγήσει.

Ειδική τιμή προσφοράς:
CB1000R: 14.500€ 13.850€
CB1000R Acc. Pack*: 15.900€ 15.350€

Πύραυλος έτοιμος για απογείωση

Η νέα, γυμνή Honda CB1000R, είναι εμπνευσμένη από τα θρυλικά retro café racers της Honda και ηγείται τριών νέων ‘naked’ μοτοσυκλετών διαφορετικού κυβισμού (1000,300,125) που μοιράζονται την ίδια χαρακτηριστική σχεδιαστική φιλοσοφία της σειράς ‘Neo Sports Café’.

Eίναι εφοδιασμένη με 4-κύλινδρο κινητήρα 998 κ.εκ, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, ο οποίος αποδίδει 16% περισσότερη ισχύ από το προηγούμενο μοντέλο, λίγο πάνω από τις 10.0000 σ.α.λ. Η ροπή είναι κατά 5% μεγαλύτερη σε όλο το φάσμα των στροφών και διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού (Throttle By Wire – TBW), έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να επιλέξει την οδήγηση ανάλογα με τις οδικές συνθήκες.

H CB1000R είναι μια μοτοσικλέτα γυμνή και λιτή, με σπορ χαρακτήρα. Για να τονιστεί η επιθετικότητά της, είναι απαλλαγμένη από περιττά εξαρτήματα.

Διαθέτει ανεστραμμένο πιρούνι SFF-BP της Showa, δισκόφρενα με ακτινικές δαγκάνες στο μπροστινό τροχό, μονόμπρατσο ψαλίδι και αμορτισέρ της Showa στον πίσω τροχό.

Η CB1000R διατείθεται και στην έκδοση CB1000R+, η οποία διαθέτει μία σειρά από ειδικά αξεσουάρ που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα ο ιδιοκτήτης της. Στο πακέτο περιλαμβάνονται θερμαινόμενα γκριπ, πάνελ αλουμινίου στο μπροστινό και πίσω φτερό (hugger), μικρή ζελατίνα και κάλυμα σέλας συνεπιβάτη με ένθετο αλουμινίου, ψυγείο με λογότυπο CB1000R και quickshifter.

Το design είναι σύγχρονο και μινιμαλιστικό, αναμειγνύοντας τις κουλτούρες ‘sports naked’ και ‘café racer’ με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Γυμνή και λιτή, φέρνει τον επιβλητικό της κινητήρα σε πρώτο πλάνο και προκαλεί τις αισθήσεις. Είσαι έτοιμος να σε αποπλανήσει;

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 2ΕΕΚ, 4 κύλινδροι σε σειρά
Κυβισμός 998 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 146 PS (107 kW)/10.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 104 Nm / 8.250 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος 212kg*
Φρένα Ε: 2x310 χιλ.
Π: 1x256 χιλ
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.120 x 789 x 1.090 χιλ
Ύψος σέλας 830 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 135 χιλ.
Ρεζερβουάρ 16,2 λίτρα
Μέση κατανάλωση 17.2 χλμ/λτ
Εκπομπές ρύπων CO2 81g/km
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFF-BP, διαδρομής 109mm
Π: Μονό Αμορτισέρ Showa, διαδρομής 131mm
Ελαστικά Ε: 120/70-17
Π: 190/55-17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ