CB1100-EX
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Μία αυθεντική superbike που σε κάνει να ανατριχιάζεις στη θέα των αναμνήσεων της δεκαετίας του 70, με την ρετρό αισθητική και τα κλασικά χαρακτηριστικά της, που τώρα ενσωματώνουν τη σύγχρονη τεχνολογία.

Πίσω φωτιστικό σώμα και μαρσπιέ δίνουν έμφαση στον αυθεντικό χαρακτήρα ενός CB, ενώ τα νέα φώτα LED προσδίδουν μία μοντέρνα πινελιά στη ρετρό σχεδίαση.

Διαθέτει αεροελαιόψυκτο κινητήρα με 4 κυλίνδρους και βελτιωμένες βαλβίδες εισαγωγής ενώ ο συμπλέκτης ολίσθησης παρέχει ευκολότερες αλλαγές και συμβάλει στη σταθερότητα του πίσω τροχού στα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Νοσταλγία και καινοτομία

Μια μοναδικής αισθητικής αυθεντική superbike από την μαγική δεκαετία του 1970 στη σύγχρονη εποχή. Με μοναδικό στυλ, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση που συναρπάζει, η CB1100EX απευθύνεται σε λάτρεις της κλασικής ομορφιάς.

Ο κινητήρας των 1140κ.εκ. παρέχει άμεση και πλήρως αξιοποιήσιμη ροπή σε όλο το φάσμα των στροφών. Η λειτουργία του είναι ομαλή και γραμμική με κάθε ταχύτητα στο κιβώτιο και μέχρι τις 8.500 στροφές που τελειώνει η ωφέλιμη περιοχή του στροφόμετρου.

Είναι αεροελαιόψυκτος, διαθέτει 4 κυλίνδρους και βελτιωμένες βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής. Ο συμπλέκτης ολίσθησης παρέχει ευκολότερες αλλαγές και συμβάλει στη σταθερότητα του πίσω τροχού στα κατεβάσματα ταχυτήτων.

Η CB1100EX διαθέτει ξεκούραστη θέση οδήγησης με γωνία κάστερ και ίχνος στα 27°/114χιλ., καθώς και μεταξόνιο στα 1490χιλ. Στην ίδια φιλοσοφία και η θέση οδήγησης. Είναι όρθια, άνετη και παρέχει πολύ καλό οπτικό πεδίο στον αναβάτη. Το ύψος της σέλας είναι στα 790 χιλιοστά και το σχήμα του τιμονιού έχει αλλάξει για να διατηρηθεί η ουδέτερη θέση του αναβάτη. Το πιρούνι 41 χιλιοστών της Showa διαθέτει διπλές βαλβίδες SDBV για τη ρύθμιση συμπίεσης και απόσβεσης επαναφοράς. Το σύστημα παρέχει μεγάλη σταθερότητα και ιδανικό έλεγχο. Τα φώτα μπροστά και πίσω είναι LED και προσθέτουν μια ακόμη σύγχρονη πινελιά. Οι νέοι ακτινωτοί τροχοί των 18 ιντσών είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι και ολοκληρώνουν ιδανικά την κλασική εμφάνιση της μοτοσυκλέτας.

Η CB1100EX συνεχίζει ιδανικά μια συγκλονιστική ιστορία που έχει γράψει η Honda με χρυσά γράμματα. Μια ιστορία που προκάλεσε έκρηξη με την CB1100F Bol D’or του 1983 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αεροελαιόψυκτος 4-χρονος 4-κύλινδρος
Κυβισμός 1140 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 89,8 hp (66kW) / 7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 91 Nm / 5.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες Κιβώτιο 6 ταχυτήτων
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 255 κιλά*
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.200 x 830 x 1.130 χιλ.
Ύψος σέλας 790 mm
Απόσταση από το έδαφος 135 mm
Ρεζερβουάρ 16,8 λίτρα
Μέση κατανάλωση 5,3λτ / 100χλμ. (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 123g/km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι (SDBV) 41 χιλ. με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου
Π: Δύο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου
Ελαστικά E: 110/80 R18
Π: 140/70 R18
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ