CB1100RS-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Γυμνή και μοναδική, συνδυάζει ένα μινιμαλιστικό στιλ χειροποίητης μοτοσικλέτας με σπορ χαρακτήρα, με τη γοητεία των αγωνιστικών café racer. Το καλλίγραμμο ρεζερβουάρ και ο μονός στρογγυλός προβολέας της ενισχύουν τη διαχρονική της ομορφιά.

Ανανεωμένη και μυώδης, με σφιχτή γεωμετρία πλαισίου, διαθέτει εξελιγμένο πιρούνι Showa δύο τμημάτων 43 mm με διπλές βαλβίδες SDBV, δύο πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αερίου και χυτές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Ο κινητήρας 1140κ.εκ επανήλθε αισθητά πιο δυναμικός, με αναβαθμισμένα συστήματα εισαγωγής και εξαγωγής, με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής. Χαρακτηριστικό του, η δυνατή και παράλληλα γραμμική επιτάχυνση με την οποία γίνεσαι καπνός σε δευτερόλεπτα.

Μία και Μοναδική

Γυμνή και λιτή, η CB1100RS έχει την εμφάνιση των αγωνιστικών μοτοσυκλετών της δεκαετίας του 1970 και βγάζει τη γοητεία των cafe racer που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον των ατίθασων αναβατών της περιόδου. Το υπέροχα σχηματισμένο ρεζερβουάρ καυσίμου χαρακτηρίζεται από την απουσία κολλήσεων και την αίσθηση της χειροποίητης κατασκευής. Ο μονός στρογγυλός προβολέας σε πλήρη αρμονία με τα διπλά όργανα, ενισχύει τη διαχρονική ομορφιά της μοτοσυκλέτας. Και για να συνδεθεί ιδανικά το νοσταλγικό παρελθόν με το σήμερα, ο προβολέας είναι LED και παρέχει ιδανικό φωτισμό σε όλες τις συνθήκες. Η καρδιά της CB1100RS χτυπά στους ρυθμούς ενός μυώδους κινητήρα 1140κ.εκ. με δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής. Η δυνατή και παράλληλα γραμμική επιτάχυνση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αξιόπιστου κινητήρα και είναι ιδιαίτερα αισθητή σε όλο το φάσμα των στροφών. Η CB1100RS διαθέτει πιο σφιχτή γεωμετρία από την CB1100EX, με γωνία κάστερ και ίχνος στα 26°/99χιλ. και μεταξόνιο στα 1485χιλ. που παρέχουν γρηγορότερο χειρισμό και κορυφαίο κράτημα. Η χαμηλότερη θέση οδήγησης μεταφέρει τον αναβάτη πιο μπροστά και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να συμβάλει στην εξαιρετική ισορροπία της μοτοσυκλέτας. Η CB1100RS είναι εφοδιασμένη με ένα δύο τμημάτων πιρούνι 43 χιλιοστών της Showa το οποίο διαθέτει διπλές βαλβίδες SDBV. Τα πίσω αμορτισέρ με δοχείο αερίου, οι αλουμινένιοι τροχοί των 17 ιντσών και οι ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες 4 εμβόλων ολοκληρώνουν την εικόνα και εξασφαλίζουν μοναδική συμπεριφορά στο δρόμο. Η CB1100RS είναι η μοτοσυκλέτα που κρατά ζωντανή μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εποχές της μοτοσυκλέτας και τη συνδέει μοναδικά με την σύγχρονη εποχή.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Κινητήρας Αεροελαιόψυκτος 4-χρονος 4-κύλινδρος
Κυβισμός 1140 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 89,8 hp (66kW) / 7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 91 Nm / 5.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες Κιβώτιο 6 ταχυτήτων
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 252 κιλά*
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.200 x 830 x 1.130 χιλ.
Ύψος σέλας 795 mm
Απόσταση από το έδαφος 130 mm
Ρεζερβουάρ 16,8 λίτρα
Μέση κατανάλωση 5,3λτ / 100χλμ. (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 123g/km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι (SDBV) 43 χιλ. με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου
Π: Δύο αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου
Ελαστικά E: 120/70 R17
Π: 180/55 R17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ