CB125F-21MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Σχεδιασμένη με στόχο τη διατήρηση των βέλτιστων επιδόσεων και με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία, την αξιοπιστία και την ευκολία στη χρήση. Η νέα CB125F είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για να ξεκινήσεις τη δική σου συναρπαστική περιπέτεια.

Εκσυγχρονισμένη, επιθετική εμφάνιση -που παραπέμπει σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες της οικογένειας CB, σωληνωτό, ατσάλινο πλαίσιο και ξεκούραστη θέση οδήγησης. Ποιότητα, άνεση και στυλ σε κάθε μετακίνηση.

Εξοπλισμένη με αναβαθμισμένο κινητήρα eSP, σου παρέχει υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον πινελιές υψηλής τεχνολογικής ποιότητας προσθέτουν ο προβολέας LED και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Ενδεικτική τιμή:
CB125F: 2.690€

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Άνοιξε το γκάζι και ξεκίνα μια νέα μοναδική εμπειρία, με την ευκολία και την άνεση που προσφέρει η CB125F. Η υπέροχη μικρή μοτοσυκλέτα της Honda έχει ανοίξει ένα νέο κόσμο και αποτελεί το μέσο για να αρχίσεις τη δική συναρπαστική περιπέτεια. Πλήρως ανασχεδιασμένη, με επίκεντρο τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα eSP και το εξαιρετικής σταθερότητας πλαίσιο, είναι κατά 11 κιλά ελαφρύτερη, διατηρώντας αναλλοίωτες τις γνωστές της επιδόσεις σε αστικό περιβάλλον.

Δώσαμε στην CB125F την αίσθηση μεγάλης μοτοσυκλέτας και επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή απόλαυση στην οδήγηση, διατηρήσαμε το χαρακτηριστικό φαρδύ ρεζερβουάρ και τα ασημί πλευρικά καλύμματα των μοντέλων CB. Το μπροστινό μέρος του φέρινγκ διαθέτει αεροδυναμικά σχεδιασμένες γωνίες και μαζί με τον ανεμοθώρακα, προσφέρει πολύ καλή προστασία από τον αέρα. Ο κατάμαυρος κινητήρας και η εξάτμιση προσφέρουν εξαιρετική αντίθεση με τα φωτεινά γραφικά της μοτοσυκλέτας, ενώ τα κόκκινα ελατήρια της πίσω ανάρτησης προσθέτουν μια σπορ πινελιά. Στη διάθεση του συνεπιβάτη υπάρχει χειρολαβή και για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στη συντήρηση της αλυσίδας, η μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με κεντρικό σταντ. Ο 1-κύλινδρος, 2-βάλβιδος, αερόψυκτος κινητήρας eSP (enhanced Smart Power) τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό PGM-FI και χαρακτηρίζεται από την μεγάλη του αξιοπιστία. Είναι όμως και έξυπνα κατασκευασμένος, με τεχνολογίες χαμηλής τριβής που περιλαμβάνουν ωστήρια με ρουλεμάν λεπτών κυλίνδρων αντί σφαιριδίων, για τη λειτουργία των βαλβίδων. Διαθέτει επίσης, έκκεντρα τοποθετημένο κύλινδρο και σύστημα ψύξης του εμβόλου με ψεκασμό λαδιού. Η γεννήτρια/εκκινητής συνδυάζει την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με την εκκίνηση του κινητήρα. Συμβάλλει έτσι στη μείωση βάρους και, έχοντας σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική επιτάχυνση και την οικονομία καυσίμου που φτάνει στα 65 χλμ./λίτρο, επιτρέπει την κάλυψη έως και 800 χιλιομέτρων, χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού.

Το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο υψηλής αντοχής, συνδυάζεται με στιβαρό σύστημα ανάρτησης και στυλάτους τροχούς 18 ιντσών από κράμα αλουμινίου. Το σύστημα CBS διαχειρίζεται τη συνδυασμένη λειτουργία του δισκόφρενου και του ταμπούρου που συνθέτουν το σύστημα πέδησης, στον μπροστινό και τον πίσω τροχό αντίστοιχα. Ο προβολέας LED παρέχει εξαιρετική δέσμη φωτός και τονίζει την τεχνολογική επάρκεια της μοτοσυκλέτας. Η “έξυπνη” οθόνη οργάνων περιλαμβάνει ένδειξη επιλεγμένης σχέσης στο κιβώτιο, καθώς και στιγμιαία και μέση κατανάλωση καυσίμου, υπολειπόμενο καύσιμο στο ρεζερβουάρ και ένδειξη οικονομικής λειτουργίας (ECO) που συμβάλει στην επίτευξη πιο αποδοτικής οδήγησης.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ, 2-βάλβιδος, 1-κύλινδρος
Κυβισμός 124 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 8 kW/7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 10.9 Nm/6.000 σ.α.λ.
Βάρος 117 κιλά
Φρένα Ε: Δίσκος 240 χιλ. με δαγκάνα 2 εμβόλων
Π: Ταμπούρο 130 χιλ. (2-κάναλο σύστημα CBS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.015 x 750 x 1.100 χιλ.
Ύψος σέλας 790 χιλ.
Μέση κατανάλωση 1.4 λτ./100 χλμ.
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31 χιλ.
Π: Διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης 5 σταδίων
Ελαστικά Ε: 80/100 R18
Π: 90/90 R18

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ