CB300R-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η νέα CB300R είναι η μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού που ήρθε για να σε συγκινήσει.

Ελαφριά, κομψή και φινετσάτη, αυτή η Neo Sports Café ταιριάζει σε νέους αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίσουν αλλά και σε έμπειρους αναβάτες που θέλουν να διασκεδάσουν.

Κοφτερός 1-κύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας 286 κ.εκ., φώτα LED, οθόνη LCD και ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10 λίτρων. Η CB300R έχει μοναδική ποιότητα και θα κάνει το ταξίδι σου πιο δυναμικό.

Ενδεικτική τιμή:
CB300R: 5.990€

Μια μοτοσυκλέτα πόλης με δυναμικό χαρακτήρα

Η νέα CB300R είναι η απόδειξη ότι μια μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού μπορεί να είναι συναρπαστική. Η μικρή εκπρόσωπος της σειρά Neo Sports Café της Honda προκαλεί τις αισθήσεις με το επιθετικό της στιλ, στοιχεία από μεγάλες naked και μοναδική ποιότητα κατασκευής.

Η οδήγηση στην πόλη είναι απολαυστική με μόνο 143 κιλά βάρους και κοφτερό 1-κύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 286 κ.εκ.. Ευέλικτη και απολύτως προβλέψιμη, η CB300R απευθύνεται σε αναβάτες νεαρής ηλικίας που θέλουν να ξεχωρίζουν αλλά και σε μεγαλύτερους που θέλουν μια διασκεδαστική μοτοσυκλέτα πόλης με δυναμικό χαρακτήρα.

Τα επιμέρους εξαρτήματα της μοτοσυκλέτας χαρακτηρίζονται από την κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητα. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 41 χιλιοστών αποσβένει με άνεση τους κραδασμούς και προσφέρει αυτοπεποίθηση στην οδήγηση. Τα ακτινικά φρένα και τα ελαστικά τονίζουν το sport naked χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια στο φρενάρισμα. Τα φώτα LED εξασφαλίζουν πολύ καλή ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Η CB300R διαθέτει οθόνη LCD με πληθώρα ενδείξεων και πληροφορίων. Είναι ευανάγνωστη και προσθέτει στιλ στη μοτοσυκλέτα. Η CB300R μπορεί να καλύψει 300 χιλιόμετρα χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού με το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 10 λίτρων.

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, μεγάλη αξιοπιστία και δυναμικές επιδόσεις, η CB300R είναι η μοτοσυκλέτα που υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις στον αναβάτη της.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος
Κυβισμός 286 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 31,5 PS (23,1 kW) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 27,5 Nm / 7.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος 143 kg*
Φρένα Ε: Μονός πλευστός δίσκος χωρίς κέντρο 296χιλ με ακτινική 4-πίστονη δαγκάνα & ABS 2 καναλιών με Μονάδα Μέτρησης Αδράνειας IMU
Π: Μονός δίσκος 220 χιλ με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.012 x 802 x 1.052 χιλ
Ύψος σέλας 799 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 151 χιλ.
Ρεζερβουάρ 10 λίτρα
Μέση κατανάλωση 30,2 χλμ/λτ
Εκπομπές ρύπων CO2 72g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό, ανεστραμμένο πιρούνι 41mm με διαδρομή 130mm
Π: Μονό αμορτισέρ, με διαδρομή 107mm
Ελαστικά Ε: 110/70R17M/C 54H
Π: 150/60R17M/C 66H
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ