CB500F-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CB500F έχει τη διασκέδαση στο DNA της. Επιθετική μάσκα, λευκά λαμπερά φώτα LED μέχρι την ουρά, μυώδης και δυναμικά σχεδιασμένη, σε προκαλεί για απολαυστικά παιχνίδια ισχύος.

Δυναμική και εθιστική, θα φέρει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Το νέο πιρούνι διαθέτει ανοδιωμένα καπάκια και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου για να μπορείς να την προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ οδήγησης.

Η σέλα είναι κατασκευασμένη από νέο υλικό, το οποίο προσφέρει μεγάλη άνεση σε σένα και τον συνεπιβάτη σου. Η εξάτμιση είναι ελαφριά, κοντή, δυναμικά σχεδιασμένη και παρέχει μοναδικό ήχο που ενισχύει τον δυναμικό χαρακτήρα της CB500F.

Διασκέδαση χωρίς όρια

Η CB500F δείχνει και είναι απόλυτα διασκεδαστική, πριν ακόμη καθίσετε στη σέλα της. Από την επιθετική μάσκα και τα λευκά λαμπερά φώτα LED μέχρι και την ουρά, αυτή η μυώδης και δυναμικά σχεδιασμένη γυμνή μοτοσυκλέτα έχει πολλά περισσότερα από τον κινητήρα, για να επιδείξει. Τα χρώματα, οι αγωνιστικές λωρίδες και τα αγωνιστικού στυλ καπάκια του κινητήρα ενισχύουν την επιθετική εμφάνιση της CB500F και προκαλούν τον αναβάτη σε απολαυστικά παιχνίδια ισχύος. Όπως και οι υπόλοιπες CB500, διαθέτει τον 2-κύλινδρο κινητήρα με την δυνατή ροπή από χαμηλά μέχρι την κόκκινη περιοχή του στροφόμετρου. Η οδήγηση στον ανοικτό δρόμο και τις στροφές είναι μια εμπειρία που δεν χορταίνεις, να τη ζεις. Κατά την επιτάχυνση και καθώς ανεβάζεις ταχύτητες στο κιβώτιο των 6 σχέσεων, σε συνδυασμό με τον υπέροχο ήχο που αναβλύζει από την εξάτμιση, η απόλαυση περνά σε νέα επίπεδα. Δυναμική και εθιστική, θα φέρει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Το νέο πιρούνι διαθέτει ανοδιωμένα καπάκια και ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση ελατηρίου για να μπορεί ο αναβάτης να την προσαρμόσει στο δικό του στυλ οδήγησης. Η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® διαθέτει επίσης ρύθμιση προφόρτισης, ώστε να είναι εύκολες οι ρυθμίσεις, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη και του συνεπιβάτη, καθώς και των αποσκευών. Οι χειρολαβές του συνεπιβάτη είναι μικρές -σχεδόν αόρατες- και δεν επηρεάζουν καθόλου το κοφτερό γυμνό στυλ της μοτοσυκλέτας. Η σέλα είναι κατασκευασμένη από νέο υλικό, το οποίο προσφέρει μεγάλη άνεση στον οδηγό και τον συνεπιβάτη. Η εξάτμιση είναι ελαφριά, κοντή, δυναμικά σχεδιασμένη και παρέχει μοναδικό ήχο που ενισχύει τον δυναμικό χαρακτήρα της CB500F. Ψάχνετε για διασκέδαση χωρίς όρια; Τώρα ξέρετε που θα τη βρείτε.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2-κύλινδρος
Κυβισμός 471 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 47,6 hp (35 Kw) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43 Nm / 7.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 191 κιλά*
Φρένα E: Δίσκος wave 320 χιλ. (ABS)
Π: Δίσκος wave 240 χιλ. (ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.080 x 790 x 1.060 χιλ.
Ύψος σέλας 785 mm
Απόσταση από το έδαφος 160 mm
Ρεζερβουάρ 16,7 λίτρα
Μέση κατανάλωση 29.47 χλμ/λτ
Εκπομπές ρύπων CO2 80g/km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. με ρύθμιση προφόρτισης
Π: Μονάδα Pro-Link με μονό αμορτισέρ και 9 ρυθμίσεις προφόρτισης
Ελαστικά E: 120/70 - ZR17M/C
Π: 160/60 - ZR17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ