CB500X-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

H CB500X σου ανοίγει τον δρόμο της ανακάλυψης! Πιο δυναμική και την ίδια στιγμή πιο πολυτελής από ποτέ, με ολοκληρωμένο χαρακτήρα, μπορεί να κάνει τα πάντα –έως και ασφαλή διάσχιση χωματόδρομων.

H φυσική θέση οδήγησης σε όρθια θέση όσο και το set up των αναρτήσεων, προσφέρουν εξαιρετικό χειρισμό και ελεύθερη θέαση, για ακόμη πιο αξιόπιστη οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας.

Με νέο full LED προβολέα, ανασχεδιασμένο, πιο αιχμηρό και μεγαλύτερο σε μήκος “ρύγχος” και σημαντικά ψηλότερη ζελατίνα θα ανακαλύψεις την πραγματική έννοια της ελευθερίας, πέρα από τα συμβατικά όρια.

 Ο δρόμος της ανακάλυψης 

Η CB500X είναι μια ελαφριά μοτοσυκλέτα πόλης με περιπετειώδη ψυχή. Τα λαμπερά χρώματα και τα εντυπωσιακά γραφικά ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση, προσφέρουν μια άκρως δελεαστική πρόταση για κατόχους άδειας κυκλοφορίας Α2, αλλά και την εναλλακτική πρόταση για εμπειρότερους αναβάτες που θέλουν να κινούνται καθημερινά με στυλ και ευελιξία. Η όρθια θέση οδήγησης προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό και ελεύθερη θέαση, για ακόμη πιο αξιόπιστη οδήγηση σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Ο υγρόψυκτος κινητήρας διαθέτει δύο κυλίνδρους σε σειρά και δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής. Παρέχει δυνατή επιτάχυνση σε όλο το φάσμα των στροφών και αυτοπεποίθηση σε κάθε ειδική αποστολή εντός του αστικού οδικού δικτύου. Το πιρούνι των 41 χιλιοστών διαθέτει ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίων και μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις εκάστοτε οδικές συνθήκες. Η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® διαθέτει ρύθμιση προφόρτισης, η οποία προσφέρει εύκολες μικρές ρυθμίσεις ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, του συνεπιβάτη ή και των αποσκευών. Οι τροχοί αλουμινίου χαρακτηρίζονται από το πολύ χαμηλό τους βάρος και επιβραδύνουν άμεσα μέσω των δίσκων wave και του στάνταρ συστήματος ABS.

Σαφώς επηρεασμένη από την VFR1200X, η επιθετική μάσκα περιλαμβάνει δύο πλευρικά φώτα θέσεως πάνω από τον νέο φωτεινότερο προβολέα LED. Η ζελατίνα ρυθμίζεται σε δύο θέσεις (ψηλά και χαμηλά), συμβάλλοντας στην εκτροπή του αέρα από το πρόσωπο του αναβάτη και στην σταθερότητα της μοτοσυκλέτας, κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα. Καθώς αλλάζετε ταχύτητες προοδευτικά, ο τόνος από την εξάτμιση, είναι ένας μοναδικός ήχος που δεν θα σας κουράσει ποτέ. Απελευθερώστε τη δύναμη στο στριφτερό επαρχιακό δίκτυο και θα ανακαλύψετε την πραγματική έννοια της ελευθερίας. Αυτή θα είναι και η εκκίνηση της δικής σας περιπέτειας, πέρα από τα συμβατικά όρια.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος με 2 κυλίνδρους σε σειρά
Κυβισμός 471 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 48PS (35 kW) / 8500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43 Nm / 7000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 196 κιλά
Φρένα Ε: Δίσκος wave 320 χιλ. (ABS) 
Π: Δίσκος wave 240 χιλ. (ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.095 x 830 x 1.360 χιλ. (χαμηλή ζελατίνα) 2.095 x 830 x 1.390 χιλ. (ψηλή ζελατίνα)
Ύψος σέλας 810 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 170 χιλ.
Ρεζερβουάρ 17.5 λίτρα
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. 
Π: Μονάδα Pro link
Ελαστικά Ε: 120/70ZR - 17M/C 
Π: 160/60ZR - 17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
 • Κεντρικό στάντ

   

  48

 • Βάση κεντρικής βαλίτσας

   

  49

 • Εσωτερικός κύλινδρος διακόπτη

   

  50

 • Κεντρική βαλίτσα 35 lt

   

  35-lt

 • Σχάρα για την βαλίτσα

   

  51

 • Χούφτες για το τιμόνι

   

  47

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ