CB500X-2019
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Συνωστισμένοι αστικοί δρόμοι, αυτοκινητόδρομοι και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η νέα CB500X είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Συνδυάζει κοφτερές γραμμές, επιθετική όψη και την άνεση που χαρίζει η ψηλότερη ζελατίνα.

Με νέο κωνικό τιμόνι που στρίβει ακόμα περισσότερο, μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και εμπρός τροχός 19 ιντσών, το CB500X γίνεται ισχυρότερο, πιο σκληροτράχηλο.

Νέα οθόνη LCD, με ενδείξεις Gear Position και Shift Up, Φλας LED.

Ενδεικτική τιμή:
7.500€

Η ΑΓΡΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Συνωστισμένοι αστικοί δρόμοι, αυτοκινητόδρομοι και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Η CB500X είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Εμπνευσμένη από το στυλ της Africa Twin, συνδυάζει δυναμικές γραμμές με επιθετική όψη και την άνεση που χαρίζει ο ψηλότερος ανεμοθώρακας. Ο αναβαθμισμένος 8-βάλβιδος υγρόψυκτος κινητήρας με 2 κυλίνδρους σε σειρά παράγει 35kW (47,6 Ps) στις 8.600 σ.α.λ., οπότε είναι απόλυτα συμβατός με τις προδιαγραφές οδήγησης με δίπλωμα Α2. Η μέγιστη ροπή φτάνει τα 43 Nm στις 6.500 σ.α.λ. με σημαντικό μέρος της να αποδίδεται στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, παρέχοντας δυνατή επιτάχυνση σε όλες τις συνθήκες οδήγησης. Ο κινητήρας διαθέτει μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης που εξασφαλίζει εύκολα ανεβάσματα ταχυτήτων και διαχειρίζεται το μπλοκάρισμα του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα σχέσεων στο κιβώτιο.

Το προφίλ της σέλας έχει ρυθμιστεί για εύκολη πρόσβαση του αναβάτη στο έδαφος, ενώ η όρθια θέση οδήγησης επιτρέπει ξεκούραστη οδήγηση. Ο 19 ιντσών μπροστινός τροχός, το μακρύτερης διαδρομής πιρούνι των 41 χιλ., το μονό αμορτισέρ και τα διπλής χρήσης ελαστικά επιτρέπουν ομαλή οδήγηση σε κάθε περιβάλλον. Το μονό μπροστινό δισκόφρενο wave των 310 χιλ. και η πανίσχυρη δαγκάνα δύο εμβόλων συνεργάζονται άψογα με πίσω δίσκο 240 χιλ. με δαγκάνα ενός εμβόλου. Το 2-κάναλο σύστημα ABS διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό.

Στην οθόνη LCD εμφανίζονται η επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο και η ένδειξη αλλαγής ταχύτητας. Το κωνικό τιμόνι παρέχει πολύ καλή αίσθηση, ενώ το ρεζερβουάρ των 17,5 λίτρων προσφέρει αυτονομία έως και 450 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό. Όπου κι αν σε οδηγήσει η περιπέτεια, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η εμπειρία σου, η CB500X είναι το ιδανικό μέσο για να απολαύσεις το ταξίδι.

*Οι φωτογραφίες στις υπόλοιπες ενότητες της ιστοσελίδας αφορούν στο προηγούμενο YM

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, παράλληλος, δικύλινδρος
Κυβισμός 471 cc
Μέγιστη Ισχύς 47,6hp (35kW) @ 8600rpm
Μέγιστη Ροπή 43Nm @ 6500rpm
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 197 κιλά
Φρένα Ε: Μονός κυματοειδής δίσκος, 310mm, 2 πίστονη δαγκάνα
Π: Μονός κυματοειδής δίσκος, 240mm, 1 πίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2155mm x 825mm x 1410mm (Χαμηλή ζελατίνα) 1445mm (Ψηλή ζελατίνα)
Ύψος σέλας 830 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 180 χιλ.
Ρεζερβουάρ 17.7 λίτρα (συμπερ. ρεζέρβας)
Ανάρτηση Ε: ΤΣυμβατικό, τηλεσκοπικό εμπρός πιρούνι, 41mm, ρυθμιζόμενη προ-φόρτιση
Π: Prolink mono με ρύθμιση προ-φόρτισης 5 σταδίων, ατσάλινο ψαλίδι τετραγωνικής διατομής
Ελαστικά Ε: 110/80R19M/C (πέλμα On-off)
Π: 160/60R17M/C (πέλμα On-off)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ