CB650F_2018
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Είσαι streetfighter; Ετοιμάσου για μοναδικές στιγμές οδηγικής νιρβάνα με CB650F! Οι μικρές διαστάσεις της παρέχουν χαμηλό κέντρο βάρους, ευελιξία και εύκολο χειρισμό, για να μην…κολλάς πουθενά!

Η επιθετική της εμφάνιση που φανερώνει… άγριες διαθέσεις συμπληρώνεται με την 4-2-1 εξάτμιση που αγκαλιάζει τον κινητήρα, ενώ το ρεζερβουάρ δυναμικής σχεδίασης, τα πλαϊνά καπάκια, η ουρά και η αιχμηρή μάσκα θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Η CB650F με φώτα LED και προβολέα σε σχήμα “V”, φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία σου και τα διπλά δισκόφρενα wave των 320 χιλιοστών με δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων και ABS, σε κρατούν πάντα σε φόρμα για περισσότερη δράση.

Ειδική τιμή προσφοράς:
8.600€ 7.950€
 

 Η απόλαυση της οδήγησης

Η προκλητική CB650F απευθύνεται στους φίλους των streetfighters και υπόσχεται μοναδικές στιγμές οδηγικής νιρβάνα. Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 649 κ.εκ. διαθέτει δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και 4 κυλίνδρους. Σχεδιάστηκε για να αποδίδει άφθονη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ειδικά κάτω από τις 4.000 σ.α.λ. Λειτουργεί ομαλά και αξιόπιστα με τη μέγιστη ισχύ να φτάνει στα 90PS αλλά και οικονομικά, λόγω της πολύ καλής αυτονομίας καυσίμου. Οι μικρές διαστάσεις παρέχουν χαμηλό κέντρο βάρους, ευελιξία και εύκολο χειρισμό. Η θέση οδήγησης είναι όρθια και φυσική με ελαφρά κλίση προς τα εμπρός, τοποθετώντας τον αναβάτη στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας. Το ψηλό φαρδύ τιμόνι προσφέρει πολύ καλό κράτημα και ο συνδυασμός του ύψους και του σχήματος της σέλας, επιτρέπει εύκολη και άμεση πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος. Το αλουμινένιο ψαλίδι είναι κουρμπαριστό και δημιουργεί μια αψίδα πάνω από το τελικό της εξάτμισης. Η πίσω ανάρτηση ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση και συνδυάζεται άψογα με το πιρούνι των 41 χιλιοστών. Τα διπλά δισκόφρενα wave των 320 χιλιοστών μπροστά διαθέτουν δαγκάνες τεσσάρων εμβόλων, με σύστημα ABS. Πάντα έτοιμη για δράση, η CB650F είναι επιθετική και μυώδης. Το δυναμικής σχεδίασης ρεζερβουάρ καυσίμου, τα πλαϊνά καπάκια, η ουρά και η αιχμηρή μάσκα προσθέτουν δυναμισμό και κάνουν τα βλέμματα να γυρίζουν. Η επιθετική εμφάνιση τονίζεται ακόμη περισσότερο από την 4-2-1 εξάτμιση που αγκαλιάζει τονκινητήρα. Το πίσω φως και τα φώτα θέσης διαθέτουν LED και ο προβολέας χρησιμοποιεί το ιδιαίτερο σχήμα “V” των CB. Οι δύο ξεχωριστές ψηφιακές οθόνες είναι ευανάγνωστες και διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό που τονίζει την φιλοσοφία που θέλει το σχήμα να συνδυάζεται αρμονικ ά με τη λειτουργικότητα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

 

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 16-βάλβιδος 2ΕΕΚ 4-κύλινδρος
Κυβισμός 649 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 89,8 hp / 11.000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 64 Nm / 8.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 208 κιλά*
Φρένα E: Δύο δίσκοι 320mm με διπίστονες δαγκάνες
Π: Δύο δίσκοι 320mm με διπίστονες δαγκάνες
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.110 x 775 x 1.120 χιλ.
Ύψος σέλας 810 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 150 χιλ
Ρεζερβουάρ 17,3 λίτρα
Μέση κατανάλωση 21 χλμ/λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 109g/km
Ανάρτηση Ε: 41mm συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι
Π: Αποσβεστήρας με ρύθμιση προ-φόρτισης
Ελαστικά Ε: 120/70-ZR17M/C (58W)
Π: 180/55-ZR17M/C (73W)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ