CBR1000-SP-2018
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Με την Honda Fireblade SP, έχεις τον απόλυτο ελέγχο. H special έκδοση, πιο ελαφριά, με μεγαλύτερη ισχύ, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις με την υπογραφή της Fireblade.

Διαθέσιμη στην αγωνιστική τριχρωμία της Honda με νέο επιβλητικό λογότυπο στο ρεζερβουάρ και δυνατότητα προσαρμογής φωτισμού στις επιλογές Street, Circuit και Mechanic, είναι η superbike που θα αλλάξει τα δεδομένα σου.

Η Fireblade SP είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα Honda με πιρούνι Ohlins S-EC NI X30 43 χιλ. μπροστά και μονό αμορτισέρ TTX36 πίσω καθώς και μικρών διαστάσεων ρεζερβουάρ από τιτάνιο που γεμίζει με 16 λίτρα καυσίμου. Έτοιμος για γκάζια;

 Η δύναμη της ισορροπίας

Η Honda Fireblade SP υπόσχεται να σας μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο απόλυτου ελέγχου. Η αναλογία ισχύος προς συνολικό βάρος έχει βελτιωθεί κατά 14%, χάρη στη μείωση βάρους κατά 15 κιλά και την αύξηση της ισχύος κατά 11hp. Η Fireblade SP είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα Honda που έχει εφοδιαστεί με πιρούνι Ohlins S-EC NI X30 43 χιλιοστών μπροστά και μονό αμορτισέρ TTX36 πίσω. Μια ακόμη καινοτομία για μοτοσυκλέτα Honda παραγωγής, είναι το μικρών διαστάσεων ρεζερβουάρ από τιτάνιο που γεμίζει με 16 λίτρα καυσίμου. Η Brembo έχει σχεδιάσει για την SP monoblock 4-πίστονες δαγκάνες που συνδυάζονται με τακάκια υψηλής απόδοσης, τα οποία παρέχουν ιδανική απόδοση σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Όπως η RC213V-S, έτσι και η Fireblade SP διαθέτει πλήρως έγχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων TFT που μεταφέρει πληθώρα πληροφοριών στον αναβάτη. Ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεσή της ανάλογα με τον φωτισμό του περιβάλλοντος, χρησιμοποιώντας οπίσθιο φωτισμό μέχρι και 1000 cd/m2 και διαθέτει 3 επιλογές, τις Street, Circuit και Mechanic. Οι πληροφορίες που σχετίζονται με κάθε επιλογή, εμφανίζονται στην οθόνη. Η Fireblade SP είναι διαθέσιμη στην αγωνιστική τριχρωμία της Honda και διαθέτει νέας σχεδίασης επιβλητικό λογότυπο στο ρεζερβουάρ. Είναι μια αγωνιστικών προδιαγραφών superbike που αλλάζει τα δεδομένα. H special έκδοση υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις στους φίλους του Fireblade, που από το πολύ καλό προτιμούν το ακόμη καλύτερο.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

 

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 16-βάλβιδος, 4 κύλινδροι σε σειρά με 2ΕΕΚ
Κυβισμός 999 cc
Μέγιστη Ισχύς 191,8hp (141 Kw) / 13.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 114 Nm / 11.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6 με quick-shifter
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-DSFI
Βάρος 195 kg
Φρένα Cornering ABS με ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες Brembo
E: Δίσκοι 320mm
Π: Δίσκος 220mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.065 x 715 x 1.125 mm
Ύψος σέλας 820 mm
Απόσταση από το έδαφος 129 mm
Ρεζερβουάρ 16 lit
Εκπομπές ρύπων CO2 132g/km
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό ανάποδο πιρούνι 43mm με NIX30 Smart-EC (Öhlins) και διαδρομή 120mm
Π: ανάρτηση Pro Link με gas-charged TTX36 Smart-EC (Öhlins) και διαδρομή 60mm
Ελαστικά E: 120/70ZR17 58W
Π: 190/50ZR17 73W
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ