CBR1000RR-2018
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Επιθετική και ετοιμοπόλεμη, φανερώνει τις προθέσεις της από την πρώτη στιγμή. Με μικρό όγκο, στενό προφίλ και μικρών εξωτερικών διαστάσεων κινητήρα, η superbike της Honda σε προκαλεί να νιώσεις τον απόλυτο έλεγχο στην οδήγηση.

Ολοκαίνουργια superbike που παραμένει πιστή στην αρχική της φιλοσοφία. Ιδανική αναλογία ιπποδύναμης - βάρους, κορυφαίο κράτημα, ακρίβεια στο στρίψιμο και δυνατή επιτάχυνση την κάνουν την αυθεντική Fireblade.

Ελαφρύς και πανίσχυρος 4κίλυνδρος κινητήρας 999,8κ.εκ. με 4 κυλίνδρους σε σειρά. Διαθέτει Honda Selectable Torque Control, νέο σύστημα ABS, προηγμένο σύστημα ανάρτησης της Showa και τεχνολογία αιχμής από την πρωταθλήτρια MotoGP, την RC213V-S.

 Απόλυτος έλεγχος

Στα 25 χρόνια ύπαρξής της, η Fireblade έχει δεχτεί αμέτρητες αλλαγές και βελτιώσεις. Όλες και κάθε μια ξεχωριστά είχαν έναν βασικό σκοπό. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόλυτο Έλεγχο (Total Control), που αποτελεί ανέκαθεν την προτεραιότητα της Honda σεκάθε απαιτητική μοτοσυκλέτα της. Για το 2017, η Fireblade δεν αλλάζει απλώς. Είναι μια ολοκαίνουργια superbike που παραμένει πιστή στην αρχική της φιλοσοφία. Ιδανική αναλογία ιπποδύναμης - βάρους, κορυφαίο κράτημα, ακρίβεια στο στρίψιμο και δυνατή επιτάχυνση ήταν τα δεδομένα για τη νέα Fireblade.

Το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία. Η αναλογία ίππων ανά κιλό έχει βελτιωθεί κατά 14%, φτάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο που έχει φτάσει ποτέ η Fireblade. Χάρη στη χρήση μαγνησίου, την άψογη κατανομή και στην ελάττωση βάρους σε σημαντικά εξαρτήματα, ο κινητήρας ελάφρυνε κατά 2 κιλά και η ίδια η μοτοσυκλέτα κατά 15 ολόκληρα κιλά.

Ο ελαφρύς και πανίσχυρος κινητήρας των 999,8κ.εκ. διαθέτει 4 κυλίνδρους σε σειρά και ελέγχεται από νέα ηλεκτρονική μονάδα. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει έλεγχο ροπής κατ’ επιλογή (Honda Selectable Torque Control), φρένο κινητήρα κατ’ επιλογή, νέο σύστημα ABS, σύστημα επιλογής προγραμμάτων οδήγησης, επιλογέα ισχύος, προηγμένο σύστημα ανάρτησης της Showa και τεχνολογία αιχμής από την πρωταθλήτρια MotoGP, την RC213V-S. Η εμφάνιση της Fireblade είναι φυσικά ανάλογη του χαρακτήρα της. Επιθετική και ετοιμοπόλεμη δείχνει τις προθέσεις της με το που θα πέσει το βλέμμα επάνω της. Με μικρό όγκο, στενό προφίλ και μικρών εξωτερικών διαστάσεων κινητήρα, η superbike της Honda προκαλεί. Είναι η νέα εκπληκτική Fireblade που ήρθε για να θέσει τα δεδομένα της επόμ ενης ημέρας στην κατηγορία.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 16-βάλβιδος, 4 κύλινδροι σε σειρά με 2ΕΕΚ
Κυβισμός 999 cc
Μέγιστη Ισχύς 191,8hp (141 Kw) / 13.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 114 Nm / 11.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-DSFI
Βάρος* 196 κιλά*
Φρένα Cornering ABS με ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες
E: Δίσκοι 320mm
Π:Δίσκος 220mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.065 x 715 x 1.125 mm
Ύψος σέλας 832 mm
Απόσταση από το έδαφος 130 mm
Ρεζερβουάρ 16 lit
Μέση κατανάλωση  
Εκπομπές ρύπων CO2 132g/km
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό ανάποδο πιρούνι 43mm με διαδρομή 120mm 
Π: ανάρτηση Pro Link με gas-charged HMAS και διαδρομή 62mm
Ελαστικά E: 120/70ZR17 58W
Π: 190/50ZR17 73W
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ