CBR1000RR-R
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Σχεδιασμένη χρησιμοποιώντας σαν βάση την απόλυτη RC213V MotoGP και την street legal RC213V-S, η CBR1000RR-R Fireblade σε προκαλεί να νιώσεις τον απόλυτο έλεγχο στο χειρισμό.

Χαμηλό βάρος, αξεπέραστη ισχύς, ευελιξία και αναβαθμισμένα συστήματα ηλεκτρονικών συστημάτων. Η CBR1000RR-R Fireblade είναι πλήρως εξοπλισμένη για την πίστα αλλά και τον δρόμο.

Πανίσχυρος κινητήρας 1.000 κ.εκ., βελτιστοποιημένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του πίσω τροχού (HSTC), ρυθμιζόμενο Start Mode και 2-κάναλο ABS συνθέτουν την ανανεωμένη CBR1000RR-R Fireblade που αποτελεί αριστούργημα μηχανικής της Honda.

 Ενδεικτική τιμή:
25.200€

 Απόλυτος έλεγχος

Για εμάς στη Honda, οι αγώνες ταχύτητας αποτελούσαν πάντα πρόκληση αλλά και το κυρίαρχο πεδίο για την εξέλιξη των μοτοσυκλετών μας.

Η πίστα ήταν και παραμένει το πεδίο που εκτινάσσει τις δικές σου, αλλά και τις δικές μας απαιτήσεις στα ύψη. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε την CBR1000RR-R Fireblade, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρίας μας από συμμετοχές σε αγώνες και χρησιμοποιώντας σαν βάση την απόλυτη RC213V MotoGP και την street legal RC213V-S.

Πλήρως ανανεωμένη, σε προκαλεί να νοιώσεις τον απόλυτο έλεγχο. Ο υγρόψυκτος κινητήρας 1.000 κ.εκ. παρέχει συγκλονιστική απόδοση, με μέγιστη ισχύ 217,6 hp / 14.500 σ.α.λ. . Εξοπλισμένη με αναβαθμισμένο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων, διαθέτει μονάδα μέτρησης (IMU) 6 αξόνων, βελτιστοποιημένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πίσω τροχού (HSTC), ρυθμιζόμενο Start Mode και 2-κάναλο σύστημα ABS.

Η νέα CBR1000RR-Filreblade αποτελεί την ενσάρκωση της μηχανικής αριστείας της Honda και σε προκαλεί να ζήσεις μαζί της την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2ΕΕΚ , 4-κύλινδρος
Κυβισμός 1.000 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 217,6 hp @ 14.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 113 Nm @ 12.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Βάρος* 201 κιλά*
Φρένα E: 2 δίσκοι 330 χιλ. με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων NISSIN
Π: 1 δίσκος 220 χιλ. με δαγκάνα 2 εμβόλων Brembo
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.100 x 745 x 1.140 χιλ.
Ύψος σέλας 830 χιλ.
Ρεζερβουάρ 16 λίτρα
Μέση κατανάλωση 16 χλμ./λίτρο (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 148 γρ./χλμ.
Ανάρτηση Ε: Tηλεσκοπικό πιρούνι SHOWA BPF 43 χιλ.
Π: USHOWA BFR-C Pro-Link ψαλίδι
Ελαστικά E: 120/70-ZR17
Π: 200/55-ZR17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος πλήρες υγρών
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ