CBR1000RR-R-SP
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Σχεδιασμένη παράλληλα με την CBR1000RR-R και εξοπλισμένη με κορυφαία τεχνολογία MotoGP, η CBR1000RR-R Fireblade SP είναι η απόλυτη έκφραση της αγωνιστικής επιθετικότητας.

Απολύτως συμβατή με τις προδιαγραφές για οδήγηση στο δημόσιο οδικό δίκτυο, με φώτα, φλας, έγχρωμη οθόνη TFT και Honda Smart Key. H πίστα ωστόσο είναι το πεδίο που ξεδιπλώνει πραγματικά τις πολλές αρετές της.

Πανίσχυρος 4-κύλινδρος κινητήρας 1.000 κ.εκ. , εξοπλισμός και τεχνολογίες ανωτέρου επιπέδου χαρίζουν αξεπέραστες επιδόσεις και συνθέτουν την εικόνα της απόλυτης Superbike της Honda.

 Ενδεικτική τιμή:
29.400€

Η απόλυτη Superbike

Εμείς στη Honda γνωρίζουμε καλά πως στην αγωνιστική πίστα η απόδοση είναι το παν και το κάθε πλεονέκτημα αποκτά ξεχωριστή αξία στο κυνήγι των επιδόσεων. Γι’ αυτό το λόγο κατασκευάσαμε την CBR1000RR-R Fireblade SP.

Ξεκινώντας από την ίδια γραμμή παραγωγής με την CBR1000RR-R, διαθέτει κινητήρα και πλαίσιο με κορυφαία τεχνολογία MotoGP. Η CBR1000RR-R Fireblade SP ωστόσο προχωρά στο επόμενο επίπεδο όσων αφορά την απόδοση με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ημι-ενεργητική ανάρτηση Ohnils (S-EC), πιρούνι NPX, αναβαθμισμένες αναρτήσεις και νέας γενιάς ακτινικές monoblock δαγκάνες Stylema της Brembo.

Ενώ η CBR1000RR-R SP είναι απόλυτα συμβατή με τις προδιαγραφές για οδήγηση στο δημόσιο οδικό δίκτυο καθώς διαθέτει φώτα, φλας, έγχρωμη οθόνη TFT και Honda Smart Key, παραμένει η απόλυτη έκφραση της αγωνιστικής επιθετικότητας.

Ο φυσικός της χώρος είναι η πίστα και από την πρώτη στιγμή σε προκαλεί να την απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2ΕΕΚ , 4-κύλινδρος
Κυβισμός 1.000 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 217,6 hp @ 14.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 113 Nm @ 12.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Βάρος* 201 κιλά*
Φρένα E: 2 δίσκοι 330 χιλ. με ακτινικές δαγκάνες 4 εμβόλων NISSIN
Π: 1 δίσκος 220 χιλ. με δαγκάνα 2 εμβόλων Brembo
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.100 x 745 x 1.140 χιλ.
Ύψος σέλας 830 χιλ.
Ρεζερβουάρ 16,1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 16 χλμ./λίτρο (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 132 γρ./χλμ.
Ανάρτηση Ε: Tηλεσκοπικό πιρούνι Ohlins NPX S-EC 43 χιλ.
Π: Ohlins TTX36 S-EC Pro-Link ψαλίδι
Ελαστικά E: 120/70-ZR17
Π: 200/55-ZR17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος πλήρες υγρών
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ