CBR500R-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Εντυπωσιακή σπορ CB, όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχή. Το «R» στο όνομά της υποστηρίζεται από ένα αεροδυναμικό ολόσωμο φαίρινγκ, αιχμηρή ουρά και σούπερ-σπορ σέλα συνεπιβάτη, καθώς οι διπλοί προβολείς LED τονίζουν το άγριο βλέμμα της.

Όπως και οι άλλες μοτοσυκλέτες CB των 500κ.εκ., είναι ιδανική μοτοσυκλέτα πόλης, αλλά ανταποκρίνεται άψογα και σε ανοικτό δρόμο και σε φέρνει κοντά με την σπορ οδήγηση με άνεση και ασφάλεια.

Η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link®, έχει ρύθμιση προφόρτισης και την προσαρμόζεις ανάλογα με το δικό σου βάρος αλλά και του συνεπιβάτη σου για να απολαμβάνετε εξίσου τη διαδρομή. Αυτό που σε συναρπάζει όμως αμέσως είναι ο ήχος της εξάτμισης με το ελαφρύ σπορ

Εμφάνιση που συναρπάζει

Πολύ ελαφριά και ευέλικτη, η CBR500R δεν μοιάζει απλώς με σπορ μοτοσυκλέτα, αλλά λειτουργεί και συμπεριφέρεται σαν σπορ μοτοσυκλέτα. Η ροπή ανεβαίνει ομαλά από τις χαμηλές και μεσαίες στροφές, γεγονός που επιτρέπει ευελιξία και αξιοπιστία στο αστικό οδικό δίκτυο. Όπως και οι άλλες μοτοσυκλέτες CB των 500κ.εκ., είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα πόλης, αλλά παράλληλα προσφέρει πολύ καλή αίσθηση και απόδοση στον ανοικτό δρόμο. Με ανοδιωμένα καπάκια αγωνιστικού στυλ στο επάνω μέρος, το πιρούνι διαθέτει ρυθμίσεις προφόρτισης ελατηρίου για να τα προσαρμόσετε στις δικές σας απαιτήσεις.

Και η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® όμως, διαθέτει ρύθμιση προφόρτισης, για να κάνετε εύκολα μικρές ρυθμίσεις, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη και του συνεπιβάτη. Το νέο φέρινγκ είναι κοφτό στα πλάγια για να μένει ελεύθερο μεγαλύτερο μέρος του κινητήρα. Οι άψογα τοποθετημένοι αεραγωγοί και το φέρινγκ εκτρέπουν τον αέρα από το πρόσωπο του αναβάτη, αλλά παρέχουν και άφθονο αέρα στον κινητήρα, για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Οι διπλοί προβολείς LED παρέχουν εξαιρετική ορατότητα και συνδυάζονται με στενά πλευρικά φώτα που ενισχύουν την επιθετική σπορ εμφάνιση της CBR500R. Οι χειρολαβές του συνεπιβάτη έχουν μικρές διαστάσεις για να μην αλλοιώνεται η σπορ εμφάνιση της μοτοσυκλέτας και η σέλα είναι επανασχεδιασμένη για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το ελαφρύ σπορ τελικό της εξάτμισης προσθέτει την τελική πινελιά και προσφέρει σπορ ήχο που θα σας ενθουσιάσει. Η μοτοσυκλέτα μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους άδειας οδήγησης Α2 και φέρνει την σπορ οδήγηση, κοντά όσο ποτέ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 2-κύλινδρος
Κυβισμός 471 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 47,6 PS (35 Kw) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43 Nm / 7.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες Κιβώτιο 6 ταχυτήτων
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 195 κιλά*
Φρένα E: Δίσκος wave 320 χιλ. με διπίστονη δαγκάνα (ABS)
Π:Δίσκος wave 240 χιλ. με μονοπίστονη δαγκάνα (ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.080 x 750 x 1.145 χιλ.
Ύψος σέλας 785 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 140 χιλ.
Ρεζερβουάρ 16.7 λίτρα
Μέση κατανάλωση 29.47 χλμ/λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 80g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Pro Link με ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ
Ελαστικά E: 120/70ZR - 17M/C
Π: 160/60ZR - 17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ