CBR500R_2016
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Δεν μοιάζει απλώς με σπορ μοτοσυκλέτα αλλά λειτουργεί και συμπεριφέρεται σαν μία αυθεντική superbike. Η νέα CBR500R θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη από την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις στη σέλα της.

Με εμφανή την επιρροή του στιλ της από την κορυφαία CBR1000RR, η αίσθηση που προκαλεί με την πρώτη ματιά είναι μοναδική. Το νέο, κοφτό στα πλάγια, φέρινγκ αφήνει ελεύθερο ένα μεγαλύτερο μέρος του εντυπωσιακού κινητήρα της.

Ο νέας γενιάς 4-χρονος κινητήρας ανεβάζει τη ροπή ομαλά από τις χαμηλές και μεσαίες στροφές, προσφέροντας απίστευτη αίσθηση, ευελιξία και απόδοση στον ανοικτό δρόμο.

Ενδεικτική τιμή:
6.850€

 Εμφάνιση που συναρπάζει.

Η μικρή αδερφή της κορυφαίας CBR1000RR δεν αστειεύεται. Η νέα CBR500R δεν μοιάζει απλώς με σπορ μοτοσυκλέτα αλλά λειτουργεί και συμπεριφέρεται σαν μία αυθεντική superbike και μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους άδειας οδήγησης Α2. Πολύ ελαφριά και ευέλικτη, θα σου κόψει την ανάσα από την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις στη σέλα της.

Χάρη στην εξαιρετική της ροπή που ανεβαίνει ομαλά από τις χαμηλές και μεσαίες στροφές, χαρακτηρίζεται από απίστευτη ευελιξία και αξιοπιστία στο αστικό οδικό δίκτυο, ενώ παράλληλα προσφέρει πολύ καλή αίσθηση και απόδοση στον ανοικτό δρόμο.  

Με ανοδιωμένα καπάκια αγωνιστικού στιλ στο επάνω μέρος, τα καλάμια της μπροστινής ανάρτησης διαθέτουν ρυθμίσεις προφόρτισης ελατηρίου για να τα προσαρμόσεις στις δικές σου απαιτήσεις. Παράλληλα, η πίσω ανάρτηση Honda Pro-Link® διαθέτει ρύθμιση προφόρτισης για να κάνεις εύκολα μικρές ρυθμίσεις, ανάλογα με το βάρος σου και το βάρος του συνεπιβάτη σου.  

Το νέο, κοφτό στα πλάγια, φέρινγκ αφήνει ελεύθερο το μεγαλύτερο μέρος της άγριας καρδιάς της, τον κινητήρα της, και σε συνδυασμό με τους άψογα τοποθετημένους αεραγωγούς εκτρέπουν τον αέρα από το πρόσωπο του αναβάτη, αλλά παρέχουν και άφθονο αέρα στον κινητήρα, για ακόμα καλύτερη απόδοση.

Τα χαρακτηριστικά στενά πλευρικά φώτα ενισχύουν την επιθετική της σπορ εμφάνιση και σε συνδυασμό με τους διπλούς προβολείς LED παρέχουν εξαιρετική ορατότητα στο δρόμο. Για ακόμα μεγαλύτερη άνεση επανασχεδιάσαμε τη σέλα και για να μην αλλοιώνεται η σπορ εμφάνισή της κρατήσαμε τις χειρολαβές του συνεπιβάτη σε μικρές διαστάσεις. Το ελαφρύ σπορ τελικό της εξάτμισης προσθέτει την τελική πινελιά και προσφέρει αγωνιστικό ήχο που θα σε ενθουσιάσει!

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 2-κύλινδρος
Κυβισμός 471 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 48PS (35 Kw) / 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 443 Nm / 7.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες Κιβώτιο 6 ταχυτήτων
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 194 κιλά
Φρένα Ε: Δίσκος wave 320 χιλ. (ABS)
Π: Δίσκος wave 240 χιλ. (C-ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.080 x 750 x 1.145 χιλ.
Ύψος σέλας 785 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 140 χιλ.
Ρεζερβουάρ 16.7 λίτρα
Μέση Κατανάλωση 29.47 χλμ/λτ (WMTC mode)
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ.
Π: Pro Link με ρυθμιζόμενο μονό αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 120/70ZR - 17M/C
Π: 160/60ZR - 17M/C
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ