CBR650R
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CBR650R ήρθε για τους γεννημένους ηγέτες. Με εξοπλισμό και τεχνολογίες ανωτέρου επιπέδου, συνδυάζει σπορ σχεδιασμό εμπνευσμένο από την CBR1000 Fireblade, με άνετη θέση οδήγησης και ισχύ που σε προκαλεί να ανακαλύψεις έναν κόσμο δίχως όρια.

Η δυναμική εμφάνισή της, με ανανεωμένη σχεδίαση πίσω φέρινγκ και υπολαισίου και οι διπλοί προβολείς λυχνίας LED, θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Πανίσχυρος 4-κύλινδρος κινητήρας 649 κ.εκ. με σύστημα επιλογής ροπής Honda (HSTC) που μειώνει την πιθανότητα ολίσθησης του πίσω τροχού και σου παρέχει απόλυτη ισχύ και ασφάλεια.

Ενδεικτική τιμή:
9.050€

Η CBR650R, εμπνευσμένη από την Fireblade Super Sport, έχει τη δύναμη στο DNA της. Ο πανίσχυρος κινητήρας 649 κ.εκ. με μέγιστη ισχύ 95 hp / 12.000 σ.α.λ. και αυξημένη ροπή στις μεσαίες στροφές, παρέχει κορυφαία απόδοση και οδηγική απόλαυση (διατίθεται επίσης σε έκδοση 35 Kw).

Η μοτοσυκλέτα, εκτός από δύναμη, σας παρέχει υψηλή ασφάλεια χάρη στο δικάναλο ABS και στο σύστημα επιλογής ροπής HSTC το οποίο διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η CBR650R έχει νέα ψηφιακά όργανα LCD και δυνατότητα διαμόρφωσης λειτουργιών, όπως εμφάνιση μέγιστου κρατήματος και επιλεγμένης ταχύτητας.

Η ελκυστική αλλά και άνετη θέση σπορ οδήγησης, ήρθε για να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας σε κάθε βόλτα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 4-κύλινδρος 16-βάλβιδος
Κυβισμός 649 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 95 hp / 12.000 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 64 Nm / 8.500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 207 κιλά*
Φρένα Ε: δίσκος 310 x 4.5 mm με τετραπίστονη δαγκάνα
Π: δίσκος 240 x 5 mm με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.130 x 750 x 1.150 mm
Ύψος σέλας 810 mm
Απόσταση από το έδαφος 130 mm
Ρεζερβουάρ 15,4 lit
Μέση κατανάλωση 20,4 km / lit
Εκπομπές ρύπων CO2 112 g/km
Ανάρτηση Ε: Πιρούνι Showa διαχωρισμένης λειτουργίας (SFF) USD
Π: Μονό αμορτισέρ με προφόρτιση ελατηρίου 10 σταδίων, χυτό ψαλίδι αλουμινίου
Ελαστικά Ε: 120/70ZR 17
Π: 180/55ZR 17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ